Varecha 21/2021:
Gurmánsky Deň detí

Redakcia Varecha.sk, 27. mája 2021     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete už v piatok 28. mája v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 28. mája na 16-tich stranách. Keďže vychádza pár dní pred Medzinárodným dňom detí, v hlavnej téme prinášame recepty na maškrty, ktoré ich potešia, sú zdravé a nie sú prácne.

V rubrike Majstri varešky navarí vedec s vareškou doc. Miloš Mikuš jedlá zo surovín, ktoré sú práve teraz najčerstvejšie. Pridá aj vysvetlenie, prečo ich variť práve v tomto období. Naučí vás pripraviť jahňacie v žinčici so špargľou, špargľové cigárka s vajcom, žinčicovú polievku s údeným pstruhom a rebarborovú piškótu.

Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si prečítate rozhovor s operným spevákom Jánom Babjakom, ktorý rád varí slovenské jedlá a pripravil pirohy plnené slivkovým lekvárom.

Recepty pre gurmánsky Deň detí navaril a napiekol Michal Prokop, majiteľ bistra a kaviarne Suncafé v Bratislave.


Naučte sa pripraviť:

- Elenkine minipagáčiky
- Palacinky bez mlieka
- Wrapy na detskú oslavu
- Zdravé detské pokušenie
- Jahodové smoothie
- Rýchlu jablkovú štrúdľu
- Sendvič s klíčkami a vegánskou praženicou
- Tyčinky a iné chuťovky z domáceho lístkového cesta
- Ovocie v čokoláde

Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 28. mája v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist