Varecha 21/2019:
Čarovanie s bylinkami

Redakcia Varecha.sk, 22. mája 2019     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 24. mája v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.

v piatok 24. mája k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na špeciality s voňavými bylinkami. Nebudú chýbať ani nápady na jahodové dobroty, ako sú tortičky Fraiser, Eton mess, jahodový cheesecake či trifle s jahodami. Vo Vareche nájdete aj sezónu rebarbory a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Recepty s bylinkami pripravil Ján Dudáš, sous chef Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici.

Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!

Naučte sa pripraviť:


- Špenátový gratin s baklažánovo-tymianovým pyré
- Pstruha s batatovými džatkami, so žihľavovými čipsami a s velouté z potočnice
- Grilovanú prepelicu s medvedím cesnakom a kuriatkovým rizotom
- Kotletu s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré
- Cuketové „špagety“ s tofu a čipsami z petržlenovej vňate
- Jahňaciu „pralinku“ s ligurčekom a bryndzovou kroketou
- Rumovo-levanduľový perník s bazovou ganážou
- Čokoládovo-karamelovú kocku v mätovom želé
- Tagliolini na paradajkovom ragú s bazalkou
a ďalšie dobroty

Recepty v novej Vareche
v piatok 24. mája v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist