Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 24. mája k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na špeciality s voňavými bylinkami. Nebudú chýbať ani nápady
na jahodové dobroty, ako sú tortičky Fraiser, Eton mess, jahodový cheesecake
či trifle s jahodami.
Vo Vareche nájdete aj sezónu rebarbory a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Recepty s bylinkami pripravil Ján Dudáš, sous chef Grandhotela Praha**** v Tatranskej
Lomnici.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Špenátový gratin s baklažánovo-tymianovým pyré
- Pstruha s batatovými džatkami, so žihľavovými čipsami a s velouté z potočnice
- Grilovanú prepelicu s medvedím cesnakom a kuriatkovým rizotom
- Kotletu s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré
- Cuketové „špagety“ s tofu a čipsami z petržlenovej vňate
- Jahňaciu „pralinku“ s ligurčekom a bryndzovou kroketou
- Rumovo-levanduľový perník s bazovou ganážou
- Čokoládovo-karamelovú kocku v mätovom želé
- Tagliolini na paradajkovom ragú s bazalkou
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 24. mája v denníku Pravda
Diskusia k článku