Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
výborné jedlá, za ktoré dáte len pár eur. Pripravil ich aj Vladimír Bodina,
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Moya v Žiline. Nezabudnite tiež na užitočné
rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Špeciality za pár eur
v Pravde v piatok 12. 5. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Jazyk v sójovej omáčke- Teľací brzlík s červenou šošovicou
- Bravčové srdce na smotane
- Ragú z morčacích drobkov
- Býčie žľazy s mrkvovou kašou a cviklou
- Hovädzí jazyk na chrenovej omáčke
- Carpaccio zo srdca na gaštanovom pyré
- Pečeňové paté vo farebnej mrkve
- Danieliu pečeň s fazuľkou a rajčinami
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku