Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
tradičné aj inovované dobroty z rôznych kútov Slovenska. Pripravil ich aj
Marcel Bugaj, šéfkuchár boutique Hotela pod Lipou v Modre-Harmónii. Nezabudnite tiež
na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Chute Slovenska
v Pravde v piatok 13. 5. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Kačacie prsia s kapustovým pyré a gaštanmi- Grilovanú panenku so šípkovou omáčkou
- Jelení chrbát vo višňovo-čokoládovej omáčke
- Líčka na víne s marinovanou cviklou
- Králičiu roládu s pečeňovou paštétou
- Zemiakový krém so zapekanou lokšou
- Pirohy plnené dubákovým ragú
- Lievanec s chrenovým krémom
- Makový koláč s krémom a ovocím
- Tvarohové guľky s bazovým šodó
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku