Varecha 19/2016:
Chute Slovenska

Pravda, 9. mája 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 13. mája v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na tradičné aj inovované dobroty z rôznych kútov Slovenska. Pripravil ich aj Marcel Bugaj, šéfkuchár boutique Hotela pod Lipou v Modre-Harmónii. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Chute Slovenska
v Pravde v piatok 13. 5. 2016

Naučte sa pripraviť:

- Kačacie prsia s kapustovým pyré a gaštanmi
- Grilovanú panenku so šípkovou omáčkou
- Jelení chrbát vo višňovo-čokoládovej omáčke
- Líčka na víne s marinovanou cviklou
- Králičiu roládu s pečeňovou paštétou
- Zemiakový krém so zapekanou lokšou
- Pirohy plnené dubákovým ragú
- Lievanec s chrenovým krémom
- Makový koláč s krémom a ovocím
- Tvarohové guľky s bazovým šodó
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist