Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 3. mája k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na cestoviny na slovenský spôsob. Nebudú chýbať nápady
na osviežujúce smoothies, ako je špenátové, žihľavové, mangové s jogurtom,
čučoriedkové či avokádové.
Vo Vareche nájdete aj sezónu medvedieho cesnaku a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Cestoviny po slovensky pripravil Pavol Búci, šéfkuchár hotela
Salamandra**** pri Hornom Hodrušskom tajchu.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Opekané šúľance s tekvicovou omáčkou a so semiačkami- Rezance s tvarohom a jahodovým pyré
- Špenátové halušky s pečenými paradajkami a so syrom
- Taštičky s hráškovou plnkou a hovädzími plátkami
- Tvarohové guľky so strúhankou a s karamelom
- Tarhoňový šalát s rukolou a kuracím mäsom
- Kukuričné guľôčky so syrovou omáčkou
- Rezance s kozím syrom a so slnečnicovými semiačkami
- Špaldové halušky so sladkou kapustou a s údeným mäsom
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 3. mája v denníku Pravda
Diskusia k článku