Varecha 16/2019:
Veľkonočné pohostenie

Redakcia Varecha.sk, 16. apríla 2019     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete vo štvrtok 18. apríla v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.

vo štvrtok 18. apríla k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na dobroty na veľkonočný stôl. Nebudú chýbať nápady na tradičné veľkonočné koláče, ako sú mazanec, baránok, taliansky veľkonočný koláč či veľkonočný zajačik z kysnutého cesta. Vo Vareche nájdete aj sezónu púpavy a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Veľkonočné pohostenie pripravil Jozef Riska, šéfkuchár Savoy Restaurantu hotela Radisson Blu Carlton**** Bratislava.

Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!

Naučte sa pripraviť:

- Jahňacie medailóniky v zelenej palacinke s karfiolovým pyré
- Kačacinu tandoori s vyprážanou polentou a pak choi
- Marinované kuracie prsičká s restovanou jarnou zeleninou
- Jahňaciu roládu s kalerábovým pyré
- Teľací wellington s hríbovým fášom a zemiakovou kašou
- Žihľavové rizoto s chrenovým pangratattom a fialovým zemiakom
- Ravioly s medvedím cesnakom s bryndzovou plnkou
- Závitky zo sivoňa a údeného lososa s dvojfarebnou omáčkou
- Krém z medvedieho cesnaku s ružovým vajíčkom
a ďalšie dobroty

Recepty v novej Vareche
vo štvrtok 18. apríla v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné

Diskusia k receptu



Pridaj komentár k článku:



TOPlist