Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už vo štvrtok 18. apríla k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na dobroty na veľkonočný stôl. Nebudú chýbať nápady
na tradičné veľkonočné koláče, ako sú mazanec, baránok, taliansky
veľkonočný koláč či veľkonočný zajačik z kysnutého cesta.
Vo Vareche nájdete aj sezónu púpavy a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Veľkonočné pohostenie pripravil Jozef
Riska, šéfkuchár Savoy Restaurantu hotela Radisson Blu Carlton****
Bratislava.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Jahňacie medailóniky v zelenej palacinke s karfiolovým pyré- Kačacinu tandoori s vyprážanou polentou a pak choi
- Marinované kuracie prsičká s restovanou jarnou zeleninou
- Jahňaciu roládu s kalerábovým pyré
- Teľací wellington s hríbovým fášom a zemiakovou kašou
- Žihľavové rizoto s chrenovým pangratattom a fialovým zemiakom
- Ravioly s medvedím cesnakom s bryndzovou plnkou
- Závitky zo sivoňa a údeného lososa s dvojfarebnou omáčkou
- Krém z medvedieho cesnaku s ružovým vajíčkom
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
vo štvrtok 18. apríla v denníku Pravda
Diskusia k článku