Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 22. marca k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na strukovinové dobroty. Nebudú chýbať nápady
na lahodné teriny, ako je terina s kuracími pečienkami, králičia terina, bravčová
terina či kuracia terina s pistáciami.
Vo Vareche
nájdete aj sezónu arašidov a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Strukoviny pre labužníka pripravil František Mátéffy, šéfkuchár
Koliby, Hotel & Spa Resort Kaskady**** Sliač-Sielnica .
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Cícerový pikantný ,,tataráčik"- Šalát zo šošovice, z tuniaka a avokáda
- Mungové ragú s grilovaným zubáčom
- Ragú z červenej šošovice a zo zeleniny
- Vínové „šošovicoto“ s opečeným tofu
- Konfitovaný bôčik s bôbom a so zeleninou
- Fazuľový guláš s údeným kolenom
- Fazuľovú tortu s mandľami na spôsob brownie
- Fazuľové cupcakes s horkou čokoládou
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 22. marca v denníku Pravda
Diskusia k článku