Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 15. marca k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na morčacie dobroty. Nebudú chýbať nápady
na výborné palacinky, ako je crepes Suzette, gundel palacinky, palacinkovú tortu či
palacinky s lesným ovocím.
Vo Vareche
nájdete aj sezónu arašidov a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Morčacie špeciality pripravil Tomáš Homola, šéfkuchár Grand hotela Vígľaš**** .
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Morku s gaštanovo-pečeňovou plnkou- Perkelt z drobkov so zemiakovo-žihľavovými šúľancami
- Pečeň na portskom víne s hruškovým ragú
- Paštétu s koňakom a slivkou na trhanom šaláte
- Zaprávané žalúdky s bylinkovo-slaninovou knedľou
- Horné stehno na burgundský spôsob so zemiakovo-špenátovým gratinom
- Ragú zo stehna na červenom karí s orieškovým kuskusom
- Slaninou špikované stehno s omáčkou z pečeného cesnaku a zemiakovo-hubovým nákypom
- Závitok z prsičiek a mangoldu so šafranovo-zeleninovým rizotom
- Ihlu zo stehna a cukety s uhorkovou omáčkou
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 15. marca v denníku Pravda
Diskusia k článku