Varecha 1/2019:
Novoročné recepty

Redakcia Varecha.sk, 30. decembra 2018     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 4. januára v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.

v piatok 4. januára k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom skvelé jedlá bez mäsa. Nebudú chýbať nápady na svetoznáme šaláty, ako sú ruský vinegret, nicejský, waldorfský či Cézar šalát. Vo Vareche nájdete tiež sezónu ananásu a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Ľahké jedlá bez mäsa pripravil Tomáš Zemanovič, šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach.

Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!

Naučte sa pripraviť:

- Guláš s krúpami a lesnými hubami
- Puding z chia semienok
- Červené karí s čiernou šošovicou a so zeleninou
- Hlivový perkelt s pohánkovými haluškami
- Horúci čokoládový koláč s mandľovým „mliekom“
- Pohánkové cviklové palacinky so syrovou plnkou
- Ryžové rezance s údeným tofu
- Celozrnný kuskus s cviklou a para orechmi
- a ďalšie dobroty

Recepty v novej Vareche
v piatok 4. januárav denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné

Diskusia k receptu

Jeden komentár k článku
Rýdziky sú v kuchyni strašne podceňované a pritom sú to skvelé hríby, samozrejme len tie jedlé druhy. Praženica s rýdzikmi je podľa mňa lepšia než s bedľou jedlou. Len na vyprážanie sa rýdziky veľmi nehodia, raz som to jedol na návšteve u jedného pána. Ani do kapustnice veľmi nie, tam mám radšej hlivu ustricovú. To som zase jedol na návšteve u jednej dámy, ktorá pracovala v štátnej správe. Aj hlivový perkelt mám rád. Dobrý perkelt sa dá pripraviť z akéhokoľvek mäsa alebo aj úplne bez mäsa, len sa to musí vedieť. Kuchárska čapica a zástera nie sú zárukou úspechu. Ani ten pán na fotke magazínu nemá čapicu a myslím, že je v tom, čo robí veľmi úspešný.

Aj naši hokejisti do 20 rokov sú pomerne úspešní a nemajú kuchársku čapicu ani zásteru. Dobre, možno si poviete, čo je to vyhrať nad Kazachstanom 11:2, ale zase povedzme si pravdu, Dáni Kazachov zdolať nedokázali, takže to také ľahké nebude. Možno je dôležitá aj dobrá strava pred zápasom. Ráno anglické raňajky (nezabudnúť - veľa slaninky!), potom pred zápasom už len nejaký ten ovocný gel. Myslím si, že ak by San Maríno postavilo hokejový tím do 20 rokov, ten by tiež Kazachov nezdolal.


Pridaj komentár k článku:



TOPlist