Varecha 1/2019:
Novoročné recepty

Redakcia Varecha.sk, 30. decembra 2018     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 4. januára v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.

v piatok 4. januára k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom skvelé jedlá bez mäsa. Nebudú chýbať nápady na svetoznáme šaláty, ako sú ruský vinegret, nicejský, waldorfský či Cézar šalát. Vo Vareche nájdete tiež sezónu ananásu a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Ľahké jedlá bez mäsa pripravil Tomáš Zemanovič, šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach.

Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!

Naučte sa pripraviť:

- Guláš s krúpami a lesnými hubami
- Puding z chia semienok
- Červené karí s čiernou šošovicou a so zeleninou
- Hlivový perkelt s pohánkovými haluškami
- Horúci čokoládový koláč s mandľovým „mliekom“
- Pohánkové cviklové palacinky so syrovou plnkou
- Ryžové rezance s údeným tofu
- Celozrnný kuskus s cviklou a para orechmi
- a ďalšie dobroty

Recepty v novej Vareche
v piatok 4. januárav denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku

komunista
Rýdziky sú v kuchyni strašne podceňované a pritom sú to skvelé hríby, samozrejme len tie jedlé druhy. Praženica s rýdzikmi je podľa mňa lepšia než s bedľou jedlou. Len na vyprážanie sa rýdziky veľmi nehodia, raz som to jedol na návšteve u jedného pána. Ani do kapustnice veľmi nie, tam mám radšej hlivu ustricovú. To som zase jedol na návšteve u jednej dámy, ktorá pracovala v štátnej správe. Aj hlivový perkelt mám rád. Dobrý perkelt sa dá pripraviť z akéhokoľvek mäsa alebo aj úplne bez mäsa, len sa to musí vedieť. Kuchárska čapica a zástera nie sú zárukou úspechu. Ani ten pán na fotke magazínu nemá čapicu a myslím, že je v tom, čo robí veľmi úspešný.

Aj naši hokejisti do 20 rokov sú pomerne úspešní a nemajú kuchársku čapicu ani zásteru. Dobre, možno si poviete, čo je to vyhrať nad Kazachstanom 11:2, ale zase povedzme si pravdu, Dáni Kazachov zdolať nedokázali, takže to také ľahké nebude. Možno je dôležitá aj dobrá strava pred zápasom. Ráno anglické raňajky (nezabudnúť - veľa slaninky!), potom pred zápasom už len nejaký ten ovocný gel. Myslím si, že ak by San Maríno postavilo hokejový tím do 20 rokov, ten by tiež Kazachov nezdolal.






 



TOPlist