Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť úžasné sladkovodné ryby na vianočný stôl podľa overených receptov z portálu Varecha.sk. Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na pečeného pstruha plneného sušenými slivkami, zubáča so smotanovým pórom a so zemiakmi či na amura v eintopfe.
Dozviete sa aj, ako mraziť a rozmrazovať ryby, ako ich pripravovať, aj aké prílohy sa k nim najlepšie hodia.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.
Dozviete sa aj, ako mraziť a rozmrazovať ryby, ako ich pripravovať, aj aké prílohy sa k nim najlepšie hodia.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.
Tieto recepty na výborné ryby na vianočný stôl nájdete v prílohe Varecha
- Pečený pstruh plnený sušenými slivkami
- Zubáč so smotanovým pórom a so zemiakmi
- Amur v eintopfe
- Pstruh na masle so zemiakovo-zeleninovou kašou a šalátom
- Zubáč à la Východ
- Pečený pstruh s feniklovým pestom
- Sviatočná ryba
- Grilovaný pstruh
- Pečený bylinkovo–citrusový pstruh
Prílohu Varecha nájdete v piatok 20. decembra v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku