PRÍLOHA VARECHA 51/2024:
Na Vianoce nemusí byť kapor

Varecha.sk, dnes 12:00     3 minúty čítania

Varecha s receptami na ryby na vianočný stôl z portálu Varecha.sk vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 20. decembra.

Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť úžasné sladkovodné ryby na vianočný stôl podľa overených receptov z portálu Varecha.sk. Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na pečeného pstruha plneného sušenými slivkami, zubáča so smotanovým pórom a so zemiakmi či na amura v eintopfe.

Dozviete sa aj, ako mraziť a rozmrazovať ryby, ako ich pripravovať, aj aké prílohy sa k nim najlepšie hodia.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.



Tieto recepty na výborné ryby na vianočný stôl nájdete v prílohe Varecha


- Pečený pstruh plnený sušenými slivkami
- Zubáč so smotanovým pórom a so zemiakmi
- Amur v eintopfe
- Pstruh na masle so zemiakovo-zeleninovou kašou a šalátom
- Zubáč à la Východ
- Pečený pstruh s feniklovým pestom
- Sviatočná ryba
- Grilovaný pstruh
- Pečený bylinkovo–citrusový pstruh

Prílohu Varecha nájdete v piatok 20. decembra v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist