Príloha Varecha 4/2023:
Sladké fašiangové pokušenia

Redakcia Varecha.sk, 26. januára 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie šišky a fánky, bez ktorých si nevieme predstaviť fašiangy, vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 27. januára.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé šišky a fánkyna niekoľko spôsobov. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na mäkučké šišky zo zemiakového cesta, fánky - heröce ako sa robia na Gemeri, či na jemné fánky z kuchárskej knihy z roku 1957, ale aj na penu na plnenie šišiek. Prečítate si tiež tipy na ich prípravu, aby sa naozaj vydarili a zaujímavosti z ich histórie..

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:

- Mäkučké šišky zo zemiakového cesta
- Fánky - heröce ako sa robia na Gemeri
- Jemné fánky z kuchárskej knihy z roku 1957
- Fašiangové šišky z tvarohového cesta
- Škoricové šišky so šľahačkou
- Zasnežené jablkové šišky
- Fašiangové šišky
- Šišky bez kysnutia s glazúrou
- Pena na plnenie šišiek

Prílohu Varecha nájdete v piatok 27. januára v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist