Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza už na Zelený štvrtok 14. apríla na 16-tich stranách.
V hlavnej téme prináša recepty na ľahkú Veľkú noc, teda recepty na jedlá na ktorých si pochutíte, ale z ktorých nepriberiete. V rubrike Majstri varešky pridá štyri ďalšie recepty na domácke varenie Zuzana Sisáková, šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Vino a Tapas v Poprade-Spišskej Sobote.
Ďalšie tipy na veľkonočné varenie, sú inšpiráciou z prvého čísla mesačníka Varecha, ktorý je práve v stánkoch. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravila speváčka Mária Čírová veľkonočného barančeka.
Ľahké veľkonočné recepty pripravil Patrik Stupňan, šéfkuchár reštaurácie vo wellness hoteli Lesná v Starej Lesnej.
Naučte sa pripraviť:
- Jarnú zeleninu so žĺtkovou omáčkou a s pohánkovými pukancami- Duet rýb s domácou hriankou a s chrenovým gélom
- Domáce cestoviny plnené tvarohom, slaninou a jarnou cibuľkou
- Hráškové krupoto s marinovaným ovčím syrom v parmezánovom oleji
- Kurací vývar s mikrozeleninou a s tymianovými rezancami
- Kefírové bonbóny so slaným karamelom
Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 14. apríla v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku