Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
klasické aj moderné dobroty zo zabíjačky. Pripravil ich aj Jaromír
Štefanovič, šéfkuchár reštaurácie L´Olive v hoteli Arcadia***** Bratislava.
Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny za 350 eur.
Delikatesy zo zabíjačky
v Pravde v piatok 16. 2. 2018
Naučte sa pripraviť:
- Krkovičku s tarhoňou a horčičnou omáčkou- Terinu z kolena s cibuľovým koláčom
- Pikantný chrbát so šošovicovým šalátom
- Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou
- Bravčové krokety v „čiernom“ krupote
- Krkovičku so slaninkovo-zemiakovým závinom
- Marinovaný bôčik v domácej žemli
- Bravčový rillettes s nakladaným karfiolom
- Krekry z kože a penu z laloka
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku