Varecha 7/2018:
Delikatesy zo zabíjačky

Redakcia Varecha.sk, 11. februára 2018     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 16. februára v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na klasické aj moderné dobroty zo zabíjačky. Pripravil ich aj Jaromír Štefanovič, šéfkuchár reštaurácie L´Olive v hoteli Arcadia***** Bratislava. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Delikatesy zo zabíjačky
v Pravde v piatok 16. 2. 2018


Naučte sa pripraviť:

- Krkovičku s tarhoňou a horčičnou omáčkou
- Terinu z kolena s cibuľovým koláčom
- Pikantný chrbát so šošovicovým šalátom
- Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou
- Bravčové krokety v „čiernom“ krupote
- Krkovičku so slaninkovo-zemiakovým závinom
- Marinovaný bôčik v domácej žemli
- Bravčový rillettes s nakladaným karfiolom
- Krekry z kože a penu z laloka
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist