Varecha 41/2021:
Klasika nad zlato

Redakcia Varecha.sk, 14. októbra 2021     3 minúty čítania

Ďalšie číslo magazínu Varecha nájdete v piatok 15. októbra v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 15.10. na 16-tich stranách. Základom kuchárskeho umenia je zvládnuť klasiku, lebo tá je nad zlato. A presne také recepty Varecha prináša.

V rubrike Majstri varešky predstaví skvelé recepty na domáce varenie Zuzana Sisáková, šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade. Rubrika Sezóna je venovaná pichľavej dobrote - gaštanom. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.

Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha nájdete rozhovor so speváčkou Mishou, ktorá ako matka dvojčiat trávi v kuchyni dosť času a uprednostňuje zdravé jedlá.

Klasické recepty, ktoré sú nad zlato a majú aj štipku inovácie uvaril a upiekol Marek Čapák, šéfkuchár pivárne Astoria v Piešťanoch.


Naučte sa pripraviť:

- Klasickú huspeninu
- Pečeňovú paštétu s jablkovým čatní
- Zeleninovú polievku s tekvicou hokkaido
- Hovädzí guláš so zeleninou
- Sviečkovú z jeleňa
- Langoš s pastrami
- Slivkové perky s perníkovou strúhankou
- Gaštanový veterník

Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 15. októbra v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist