Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 11. októbra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na výborné jedlá k vínu. Nebudú chýbať ani nápady na rýchle
predkrmy, ako je pečená červená paprika plnená syrom, rýchle párky v
lístkovom ceste, kanapky s údeným lososom či bliny s lososovým kaviárom. Vo Vareche nájdete aj sezónu čakanky a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Jedlá k vínu pripravil Matúš
Kopčo, šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Zubáča s marinovanou zeleninou k bielemu voňavému vínu
- Králika s vínovými smrčkami a chlebovou kašou k mladému vínu
- Jahňací hrebienok s „ratatouille“ zeleninou k ružovému vínu
- Srnčí chrbát s batátovým gratinom k ťažšiemu červenému vínu
- Sumčeka v slaninke s hlivovým perkeltom k polosladkému tokajskému
- Parfait z údeného pstruha s vínnym želé k ríbezľovému vínu
- Tvarožník s tapiokovými perlami a malinovou posýpkou k dezertnému vínu
- Terinku z ovocia a vína s ricottovým krémom k suchému sektu
- Panenku s dubákovou plnkou a flambovaným jablkom k brandy
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 11. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku