Neváhajte a vyskúšajte recepty na
mäsové dobroty inšpirované cestami na dovolenky,
ktoré pripravil aj František Pado, šéfkuchár hotela Elizabeth
v Trenčíne.
Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny za 400 eur.
Prázdniny u babičky v Pravde v piatok 15. 8. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Morčacie spiedini z Talianska
- Bravčovú kotletu v karibskej marináde
- Pastierky koláč
- Souvlaki z bravčového mäsa
- Pikantný hovädzí rumpsteak s pomarančom
- Duseného králika s paradajkami a olivami
- Jahňací tažin
- Kuracinu so sladkými zemiakmi
- Cuketu plnenú mletým mäsom
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku