Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 13. júla k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na skvelé hubové dobroty. Nebudú chýbať tri nápady na
koláče z drobného ovocia, ako je ríbezľový koláč so snehom, krehký
egrešový koláč či višňová bublanina. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu mäty, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Hubové jedlá pripravil Róbert Hudák, šéfkuchár hotela Sliezsky
dom**** v Tatranskej Polianke.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Dubákové rezne v sezame s domácou tatárskou omáčkou- Hubový závin v syrovo-cesnakovej omáčke
- Hubové kysnuté bochníčky s bylinkovým maslom
- Maslovú rybu na hlivovo-kuriatkovom šaláte
- Prepeličku na pečiarkovom ragú a zelenine
- Tatarák z húb s domácou hriankou
- Hríbové velouté s kuracinkou a lístkovým kolieskom
- Lazane s hnedými pečiarkami v paradajkovej omáčke
- Zemiakové placky s pikantným hubovým ragú
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 13. júla v denníku Pravda
O prave hriby "nezavadim" ako je rok dlhy. Rada som chodievala na hriby v detstve v mojom rodnom kraji. Kde zijem teraz je inaksie prostredie pre huby - hlboke ihlicnate lesy, kde bych sa stratila raz dva.
.