Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov s chutnou jarnou bryndzou. Pripravil ich aj Jozef Klubník, šéfkuchár Austria Trend Hotela Bratislava****. Nezabudnite tiež na užitočné
rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Bryndzobranie od raňajok po večeru
v Pravde v piatok 5. 5. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Mrkvový krém s bryndzovými haluškami- Panenka v bryndzovej omáčke s cuketou
- Jahňacina s bryndzovými šatôčkami
- Sviečkovica a bryndzou plnené šampiňóny
- Bryndzou gratinovaná zelenina
- Špenátové tagliatelle s bryndzou a tekvicovými jadierkami
- Lososové roládky s bryndzou v bylinkovej omáčke
- Cuketové loďky plnené zeleninou a bryndzou
- Kuracie závitky s bryndzou na paradajkovom ragú
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku