Varecha 18/2015:
Poklady slovenskej kuchyne

Pravda, 25. apríla 2015     3 minúty čítania

Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na dobroty, ktorými sa pýši slovenská kuchyňa. Vyberte si z ponuky jedál, ktoré pripravil aj Jozef Ševčík, šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 300 eur.

Poklady slovenskej kuchyne v Pravde vo štvrtok 30. 4. 2015.

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Plnenú papriku po práznovsky
- Pikantný divinový guláš
- Jahňacie kolienko na víne
- Voňavé kuriatko zapečené s hubami
- Sedliacku fašírku so zemiakovým prívarkom
- Kačaciu paštétu Pulitzer
- Segedínsky guláš špeciál
- Topoľčianskeho mäsového „baránka“
- Držkovú polievku podľa šéfkuchára
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?


Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)


Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné

Týždenník Varecha na Facebooku

Páči sa vám časopis Varecha? Lajknite nás!



Internetová Varecha.sk na Facebooku

Páči sa vám internetová Varecha.sk? Lajknite nás!




Diskusia k článku







 



TOPlist