Varecha 11/2017:
Hydinové nápady

Redakcia Varecha.sk, 12. marca 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 17. marca v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na skvelé jedlá z rôznych druhov hydiny. Pripravil ich aj Ján Vlasatý, šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Hydinové nápady
v Pravde v piatok 17. 3. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Vyprážané habanero papričky nasladko
- Husaciu galantínu s gaštanovou plnkou
- Morčaciu roládu plnenú kyslou kapustou
- Kuracie prsia v kukuričnom kabátiku
- Krídelká na pikantnej omáčke
- Medové kuracie stehná so šalotkovou ryžou
- Marinované kačacie prsia v brusnicovej omáčke
- Kačacie stehno v bylinkách na glazovanej mrkve
- Prepeličie prsičká na cuketovom ragú
- Dusenú prepelicu na koreňovej zelenine
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist