Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
skvelé jedlá z rôznych druhov hydiny. Pripravil ich aj Ján Vlasatý,
šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši. Nezabudnite tiež na užitočné
rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Hydinové nápady
v Pravde v piatok 17. 3. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Vyprážané habanero papričky nasladko- Husaciu galantínu s gaštanovou plnkou
- Morčaciu roládu plnenú kyslou kapustou
- Kuracie prsia v kukuričnom kabátiku
- Krídelká na pikantnej omáčke
- Medové kuracie stehná so šalotkovou ryžou
- Marinované kačacie prsia v brusnicovej omáčke
- Kačacie stehno v bylinkách na glazovanej mrkve
- Prepeličie prsičká na cuketovom ragú
- Dusenú prepelicu na koreňovej zelenine
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku