Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Príloha Varecha k vám prichádza v piatok 11. marca na 16-tich stranách.
Tým, ktorí majú chuť aj v zime a na jar na šťavnaté ovocné dobroty prináša recepty na dezerty z exotického ovocia. V rubrike Majstri varešky predstavia štyri recepty majstri varešky z Jura pri Bratislave, Marek Minárik z reštaurácie Krone a Adam Dvořák z Kaštieľa Pálffy.
V Sezóne sa Varecha venuje rebarbore - jednej z prvých jarných zelenín, o ktorej si mnohí myslia, že je to ovocie. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravila ľudová speváčka Eleonóra Vančíková Kapasná Varínsku kvaku.
Naučte sa pripraviť tieto dezerty s exotickým ovocím:
- Banánový koláč so škoricovou šľahačkou- Ananásový puding
- Banánovo-karamelový cheesecake
- Obrátený ananásový koláč
- Ananásovo-kokosovú bábovku
- Banánovo-mandľový chlebíček
- Tiramisu s mangom
- Banánovo-orechové muffiny
- Čokoládovo-mangové košíčky
Prílohu Varecha nájdete v piatok 11. marca v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku