
Dozviete sa aj, ako pripravovať jednotlivé druhy mäsa, koľko času potrebujú na grile a ďalšie praktické rady. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha.
Tieto recepty na grilované jedlá so šmrncom nájdete v prílohe Varecha
- Grilovaný kalmár - Calamares a la plancha
- Cuketové špízy so syrom halloumi
- Mexický hamburger s limenézou
- Grilované mäsové guľky s cibuľou
- Grilovaný pstruh
- Grilovaný hermelín s vlašskými orechmi a slivkovou omáčkou
- Kurací kebab v pita chlebe s pikantnou salsou a mätovým dresingom
- Grilované bravčové rebierka
- Grilovaný ananás s medom a s vanilkovou zmrzlinou
Prílohu Varecha nájdete v piatok 10. mája v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku