Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné dezerty z odpaľovaného cesta, z ktorého sa dajú vytvoriť maškrty na veľa spôsobov. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na karamelové èclairs, labute z odpaľovaného cesta či tortu Karpatka.
Dozviete sa aj, aké sú obľúbené recepty v niektorých krajinách a tiež ako využiť odpaľované cesto a urobiť z neho tortu, koláč aj jednoduchý slaný snack.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na dezerty z odpaľovaného cesta nájdete v prílohe Varecha
- Karamelové èclairs
- Torta Karpatka
- Choux à la crème craquelin
- Labute z odpaľovaného cesta
- Jednoduchý karamelový veterník
- Venčeky so šľahačkou
- Krémeš Tatry
- Lotus profiterolky
- Veterníky s jogurtovým krémom a malinami
Prílohu Varecha nájdete v piatok 15. marca v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku