PRÍLOHA VARECHA 11/2024:
Zázračné odpaľované cesto

Redakcia Varecha.sk, 14. marca 2024     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie dezerty z odpaľovaného cesta vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 15. marca.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné dezerty z odpaľovaného cesta, z ktorého sa dajú vytvoriť maškrty na veľa spôsobov. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na karamelové èclairs, labute z odpaľovaného cesta či tortu Karpatka.

Dozviete sa aj, aké sú obľúbené recepty v niektorých krajinách a tiež ako využiť odpaľované cesto a urobiť z neho tortu, koláč aj jednoduchý slaný snack.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.



Tieto recepty na dezerty z odpaľovaného cesta nájdete v prílohe Varecha


- Karamelové èclairs
- Torta Karpatka
- Choux à la crème craquelin
- Labute z odpaľovaného cesta
- Jednoduchý karamelový veterník
- Venčeky so šľahačkou
- Krémeš Tatry
- Lotus profiterolky
- Veterníky s jogurtovým krémom a malinami

Prílohu Varecha nájdete v piatok 15. marca v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist