Pokrájaná petržlenová vňať

Recepty, kde je pokrájaná petržlenová vňať

prazdny

Jambalaya po slovensky

Bravčové mäso

Základ tohoto, v mojom prípade zeleninového, jedla je najpravdepodobnejšie v hispánskej kuchyni, kde má...

prazdny

Kuracia pečeň restovaná s paprikou

Kuracie mäso

Chutný variant, tentoraz s klasickou, ktorý nahradil slovenskú ryžu. Ako prílohu však môžete zvoliť...

prazdny

Bravčová panenka s tmavými ringlotami

Bravčové mäso

Históra kucháskeho umenia nás už z dávej minulosti dostatočne informuje, že muži sa za šporákom nestratia....

prazdny

Opečená kuracina dusená s bobkovým listom

Kuracie mäso

Talianska kuchyňa vo svojej podstate požaduje, ako píše Marcella Hazan vo svojej KK, dôsledné využitie...

prazdny

Zemiaky na paradajkách

Bezmäsité jedlá

Rcp vznikol čírou náhodou. V chladničke ostal zvyšok v kožke pečených zemiakov a zmäknuté tri paradajky....

prazdny

Čierna reďkvička na všestranné uľahčenie

Bezmäsité jedlá

Rokmi v zástere a s vareškou, som sa vycvičil aj vo výbere jednotlivých surovín, mäsa,...

prazdny

Polievka mäsová s pečeňovými haluškami

Hovädzie mäso

… ale kľudne by som ju mohol aj výstižnejšie nazvať ako: „Obľúbená nedeľňajšia mojeho dobrého otca i...