Ryby morské


Ryby morské - recepty:

«1...4 5 6 ...30 »
Recept bez obrázku Grilovaný losos s brokolicou a cesnakovým dressingom Vaše

Tento recept som si vymyslela na základe toho že potrebujem zhodiť nejaké to kilečko a použila som metódu "čo dom dal" :) Je to úžasná ľahká večera ale aj rýchly obed a verím že Vám bude chutiť, určite si ho obľúbite :)

Recept bez obrázku Pečené batáty s lososem a smetanovo-fenyklovou omáčkou Vaše

Dneska jsem šel do tesca s tím, že uvařím nějaký lehký a dobrý oběd pro svojí drahou polovičku. Nakoupil jsem a tohle vyšlo. A prý je to dobré, tak vám to sem strčím. A nevím, co je to za kuchyni.. prostě pilsnerassovská.

Losos na rozmaríne (fotorecept) Losos na rozmaríne (fotorecept) Vaše

Zas niečo rýchle a jednoduché

Grilovaný losos s grilovanou zeleninou (fotorecept) Grilovaný losos s grilovanou zeleninou (fotorecept) Vaše

Výborné jedlo v akúkoľvek hodinu :-)

Jednoduché cestoviny s tuniakom Jednoduché cestoviny s tuniakom Vaše

Kedze velmi rada varim cestoviny vacsinou s vlastnych vymyslov rozhodla som sa tu jeden pridat. Vyskusajte su rychle a jednoduche!

Pikantné krevety Pikantné krevety Vaše

Krevety su bohate na bielkoviny a jod. Nemaju skoro ziadne kalorie, preto su vhodne aj pre tych, co si potrpia na svoju liniu. Po kratkej tepelnej uprave mate na stole velmi chutne, zdrave jedlo. Robime ich na vela sposobov, tento recept je celkom jednoduchy, zvladne ho aj zaciatocnik.

Fašírky s údenáčom (fotorecept) Fašírky s údenáčom (fotorecept) Vaše

... vymyslieť a vyzkúšať nieje problém ..... cutia ako rybacie fašírky

Variant morského ostrieža po sviatkoch (fotorecept) Variant morského ostrieža po sviatkoch (fotorecept) Vaše

Predpokladám, že „mančaftu“ môžem zaradiť aj zopár jedincov z našej „Varešky“. Aj ja patrím k „permanentným“ odhodlancom, ktorí opakovane sľubujú, že od Nového roka sa budú stravovať zdravšie! Dávnejšie som začal, aj keď zatiaľ bez „valných“výsledkov, aspoň s redukciou príloh. Jednoduchú a rýchlu prípravu potrebujú „kalerábovité“ listy z rodu Brassica. Tentoraz, v medzisviatkovom období, som pripravil morského ostrieža (sea bass), ale môžete ho podávať s bársakou rybou, alebo mäsom na všelijako!

Losos marinovaný v brandy Losos marinovaný v brandy Vaše

Fantastická pochúťka, ideálna napríklad na Silvestra.

Pappardelle s paradajkovo-brokolicovou omáčkou a tuniakom(fotorecept) Pappardelle s paradajkovo-brokolicovou omáčkou a tuniakom(fotorecept) Vaše

Po všetkých tých rezňoch, majonézových šalátov, kačkách a iných ťažkých jedlách dobre padne jednoduché ľahké jedlo...

Rukolový šalát s údeným tuniakom a avokádom Rukolový šalát s údeným tuniakom a avokádom Vaše

Údený tuniak, v našich obchodoch veľká vzácnosť, je zástupcom jednej z najlepšej úpravy rýb - údenia. Výrazná chuť dymu v tejto rybe, korenistá rukola a výborné avokádo sú základom šalátu, ktorý spestruje dressing z jogurtu a citrónovej kôry a šťavy :)

Ryba na thajský spôsob Ryba na thajský spôsob Vaše

Keď máte náhodu plné zuby vyprážaných podkovičiek a chcete k sviatkom urobiť niečo iné, exotické, tak skúste dusenú rybu v celku po thajsky. Každú sobotu ráno idem na trh na ryby. Ryba však musí byť čerstvá- hocijaká , keď nemá lesklé oči a neusmieva sa, tak domov so mnou nejde. Ja prispôsobím recept k vašim podmienkam, verím že suroviny sú k dispozícii.

Japonské soba noodle s tuniakom Japonské soba noodle s tuniakom Vaše

Soba je pohánka, určite to zoženiete v ázijských obchodoch. Tieto cestoviny sa jedia zastudena alebo v "izbovej teplote". Rybie mäso môže byť hocijaké ale musí byť hlavne čerstvé , lebo sa konzumuje ako aj v sushi - surové.

Cestoviny s omáčkou z lososa a špenátu (fotorecept) Cestoviny s omáčkou z lososa a špenátu (fotorecept) Vaše

Toto je veľmi rýchlo hotové jedlo a prekvapivo chutné. Netreba naň žiadne špeciálne suroviny.

Gnocchi s lososom, čerstvou mätou a paradajkami Gnocchi s lososom, čerstvou mätou a paradajkami Vaše

Talianské zemiakové gnocchi sú ako stvorené pre jemné, chuťovo vyvážené jedlá. Vynikajúci losos, pór, niekoľko cherry paradajok a trocha bieleho vína spolu s čerstvou mätou, to je ideálna kombinácia pre malé zemiakové knedličky :)

Losos s bylinkami a pečenými zemiakmi (fotorecept) Losos s bylinkami a pečenými zemiakmi (fotorecept) Vaše

Tento recept robil tuším minulý týždeň Zdenek Pohlreich vo svojej relácii.Zapáčil sa mi,tak som ho vyskúšala.Doma chutilo,tak ho sem pridávam,aby som naňho nezabudla a možno sa niekomu bude hodiť.Je naozaj rýchly...:-)

Pečená ryba s kosťou (fotorecept) Pečená ryba s kosťou (fotorecept) Vaše

Dnes som robila pečenú rybu so syrovou omáčkou a pečenými zemiakmi. Že divná kombinácia? Možno. Ale chutná.

Treska s vianočným nádychom Treska s vianočným nádychom Vaše

Tak som opäť po istom čase späť a kedže sme vstúpili do predvianočného času, chcela som vám priniesť malú inšpiráciu na rybku. Ryba je veľmi rýchlo pripravená a tak tento recept zvládnete do 20minút. Žiadne komplikované ingrediencie, žiadne komplikované prípravy, vhodné aj pre začiatočníkov, ale pochutia si aj náročné jazýčky.

«1...4 5 6 ...30 »
Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Gurmánsky zážitok nielen pre milovníkov kávy + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Obľúbený rad Premium pudingov od Dr.Oetker sa rozširuje o špecialitu s obsahom prvotriedneho kávového extraktu.

Rebríček TOP nápadov mesiaca september 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci september.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca september 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci september.

Súťaž na október o najlepší nápad, návod či fotopostup
Pokračujeme v mesačnej súťaži, v ktorej odmeňujeme tvorivé nápady do bytu, domu, záhrady.


Denný súhrn receptov Novinka!

« September
Október 2014
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27 28 29 30 31

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist