Jelenie mäso


Jelenie mäso - recepty:

«1 2 ...7 »
Hovädzie predné na marhuliach - Barónov tanier (fotorecept) Hovädzie predné na marhuliach - Barónov tanier (fotorecept) Vaše

Tento recept mám od svojho otca a on to mal od svojej mamy, ktorá ho varila barónovi tak mi to povedal. Je to delikatesa z hovädzej nožiny bez kosti.

Recept bez obrázku Jeleň Vaše

Robil som to prvý raz a podarilo sa :D

Sviečková z jeleňa na zelenine (fotorecept) Sviečková z jeleňa na zelenine (fotorecept) Vaše

Je to klasický rodinný recept a využijete ho pri akomkoľvek type mäsa z diviny. Nerobím klasickú sviečkovú, tá je pre nás ťažko stráviteľná. Keďže ide o ľahké a zdravé mäso aj pri jeho úprave uprednostňujem jednoduchú prípravu.

Recept bez obrázku Domáce klobásy od fajnšmekra Vaše

Tento recept využívam už pár rokov a všetci čo tieto klobásky ochutnali -žasli.Aj keď je to recept podobný ostatným, v niečom predsa vyniká.Pokiaľ ho robíte z kvalitných surovín a z láskou nemá konkurenciu.

Jelenie dusené stehno (fotorecept) Jelenie dusené stehno (fotorecept) Vaše

Jelenie mäso patrí k mojim obľúbeným jedlám.

Kačka pečená pomalým tempom (fotorecept) Kačka pečená pomalým tempom (fotorecept) Vaše

Chcel som len vyskúšať ako bude fungovať pečenie kačky pri menších teplotách.Trvalo mi to štyri a pol hodiny,ale stálo to zato.

Štefánia roláda z jelenieho mäsa (fotorecept) Štefánia roláda z jelenieho mäsa (fotorecept) Vaše

Dnes som vyskúšala urobiť mäsovú roládu plnenú varenými vajíčkami z jelenieho mäsa...je vynikajúca...

Recept bez obrázku Divinka s hubovou omáčkou, dusenými kuriatkami a haluškami Vaše

dostal som chuť na niečo "prírodné" :D

Jelení perkelt na červenom víne (fotorecept) Jelení perkelt na červenom víne (fotorecept) Vaše

Na sviatočný deň som uvarila výborný jelení perkelt na mojom domácom červenom víne..prílohu som volila domáci knedlík aj varené zemiaky...

Jemný jelení biftek (fotopostup) Jemný jelení biftek (fotopostup) Vaše

Dnes pridávam recept ktorí považujem za naj...delikatesu z receptov divej zvery. Používam sviečkovú z jelenice. Robím jeden recept na dva spôsoby, manžel rád na hrianke a ja opečiem ako príloha mi postačí kvasená kapusta a čerstvý chleba. Chuť sa opísať nedá, písala by som ódy :-D .

Laň na pomarančoch s čučoriedkami (fotorecept) Laň na pomarančoch s čučoriedkami (fotorecept) Vaše

Dostala som darček od horára k narodeninám...jelenie a lanie mäsko...potešila som sa veľmi, lebo som túžila ochutnať tento druh diviny...chcela som ho urobiť tak, ako sa na to mäsko patrí, takže jemne...na pomarančoch a s čučoriedkami...

Paprika plnená jelením mäsom (fotorecept) Paprika plnená jelením mäsom (fotorecept) Vaše

Na jednom našom celorodinnom stretnutí minulý rok, sme my ženy klebetili o čom inom, ako o varení a pečení...maminkina švagriná nám rozprávala a vynikajúcej plnenej paprike, ktorú ona plní divinou..zapáčilo sa mi to a od vtedy som snívala iba o tom, ako sa dostať ku divine..tento rok som dostala darom krásnu jelenčinu aj jeleninu a srdiečko mi poskočilo..och, ako som sa tešila...dobrá rada bola, miešať divinu s bravčovinou...a toť, recept pridávam...

Jelenčie medailónky na dubákoch (fotorecept) Jelenčie medailónky na dubákoch (fotorecept) Vaše

Dostala som krásne mäsko z mladého jelenčaťa...rozhodla som sa, že časť urobím na hríboch a časť som naplnila..

«1 2 ...7 »
Aktuálne súťaže

Súťaž na september o najlepší nápad, návod či fotopostup
Súťažime aj v septembri! Zapojte do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.

Súťaž o najlepší nedeľný obed so Zlatou edíciou Somat a Pur
Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a zapojte sa do veľkej receptovej súťaže o najlepší nedeľňajší obed. Pozvite nás do vašej kuchyne a podeľte sa s nami o váš sviatočný nedeľňajší obed. Získajte fantastické ceny a pochváľte sa čitateľom so svojím zlatom na tanieri.


Denný súhrn receptov Novinka!

« August
September 2015
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

TOP recepty
Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist