Bravčové pliecko

Nutričné energetické hodnoty - Bravčové pliecko (100g)

Energia
1216
KJ
Kalórie
291
kcal14.55%
Sacharidy
0.1
g0.04%
Tuky
23.9
g34.14%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny bravčové pliecko.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčové pliecko:

«1 2 ...11 »
Vianočná kapustnica, na ktorej si pochutnáte ešte aj v septembri Vianočná kapustnica, na ktorej si pochutnáte ešte aj v septembri Vaše

Viem, že je tu dosť receptov na vianočnú kapustnicu, ale napriek tomu som sa rozhodla pridať ten náš, troška ma k tomu vyprovokoval včera aj varecháč mesiar, čím ho chcem pozdraviť :). Osobitosť tejto kapustnice spočíva v tom, že jej varíme obrovské množstvo, totiž varíme ju v 30 litrovom hrnci a časť zavárame. Vydrží až do spotrebovania posledného pohára, niekedy v septembri ďalšieho roka.

Zemiakový nákyp Zemiakový nákyp Vaše

Tento recept vznikol na podnet mojich synov. U nás sa totiž sladké jedlá ako žemľovka, nákyp či palacinky nerátali za jedlá, ale len ako zákusok. A tak som si, keď mi na otázku, nedáte si dnes ryžový nákyp môj syn odpovedal: Mami, a to nevieš urobiť nákyp s mäsom? spomenula, že som kdesi čítala zemiakový nákyp. Takže áno, viem urobiť nákyp s mäsom. Tu je.

Jemnučké mäsko Jemnučké mäsko Vaše

Tento recept je veľmi jednoduchý, hlavne keď nemáte chuť dlho vyvárať pri sporáku :)

Segedínsky guláš s knedľou Segedínsky guláš s knedľou Vaše

Kto má rád kapustu vhodné jedlo na niekoľko dní...u nás sa všetko skonzumuje.Žeby to bolo tou kapustou ?

Fašírka z bravčového mäsa, zemiaková kaša a paradajková omáčka (fotorecept) Fašírka z bravčového mäsa, zemiaková kaša a paradajková omáčka (fotorecept) Vaše

Moje najobľúbenejšie jedlo z detstva...považovala som to za sviatok, keď nám maminka uvarila toto fajné jedlo...možno si spomeniete aj vy na časy v školských jedálňach, dosť často sa to varilo....

Stroganov z bravčového mäsa (fotorecept) Stroganov z bravčového mäsa (fotorecept) Vaše

Naše obľúbené jedlo, ktoré sme teraz pre zmenu urobili z domáceho bravčového mäsa..

Mliečne mäsko (fotorecept) Mliečne mäsko (fotorecept) Vaše

na motívy Maiale al Latte... chuťovo veľmi návykové... :-)

Pečené papriky so zemiakovým prekvapením, k pečenému mäsu (fotorecept) Pečené papriky so zemiakovým prekvapením, k pečenému mäsu (fotorecept) Vaše

Pôvodný rcp pochádza pravdepodobne z Chorvátska, kde moji priatelia Helenka a Paľko Oroszovci majú švagra – rodom Srba, ktorý im ho pripravil ku krkovičke. Prišli navštíviť svoje dcéry do New Yorku, stretli sme sa na Skype a dobrotku mi popísali. Ja som ju pripravil v nedeľu k pečenému bravčovému pliecku, doplnil o 200 ml hrubo strúhaného údeného syra a teraz ju obratom predstavujem Vám. Veľmi sme si pochutnali na netradičnej prílohe k pečenému mäsu.

Bravčové na horčici Bravčové na horčici Vaše

Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a okmínujeme. Zatiahneme ho na rozpálenom oleji, vyberieme a odložíme stranou.

Božské mäso Božské mäso Vaše

Príprava tohto jedla nevyžaduje dlhé postávanie pri sporáku a výsledok je prekvapivo fantastický!

Klobásová baba Klobásová baba

Zemiaky postrúhame, pridáme soľ, korenie, rascu, majorán, cesnak, múku a zamiešame.

Recept bez obrázku Morčacia roláda pôvabnej Kontesy Vaše

Vykostené morčacie prsia upravíme na plát a naklepeme. Okraje odrežeme a zomelieme s bravčovým mäsom. Na rozškvarenej slanine opražíme rezankčeky šunky a plátky šampiňónov, pridáme mleté mäso, petržlenovú vňať a rožok namočený v mlieku. Zmes okoreníme a osolíme a vyklepneme vajcia. Všetko dôkladne premiešame a nanesieme na osolený plát z mäsa. Zvinieme do rolády a zviažeme niťou. Na pekáči rozohrejeme olej a roládu na ňom zo všetkých strán opečieme. Potom podlejeme trochou horúcej vody a pečieme v rúre asi hodinu. Občas podlejeme a potrieme rozohriatým maslom. Dozlata upečenú roládu vyberieme, výpek zlejeme a doplníme zvýšným maslom. Mäso nakrájame na plátky a podávame so zemiakmi poliatymi výpekom.

Recept bez obrázku Bravčové mäso na majoráne Vaše

Vepřové plecko uvaříme ve slané vodě s cibulí a česnekem.

«1 2 ...11 »


Magazín

Údené s trnkovou „máčkou“
Fašiangy sú tohto roku akosi kratšie. Už sme za ich polovicou.

Valentínske raňajky: Začnite deň s romantikou
Raňajky do postele nemusia znamenať len posteľ plnú omrviniek. Inšpirujte sa romantickými receptami a deň začnite príjemne nielen na Valentína.

Francúzska kuchyňa: Obraz kultúry a dejín
Francúzsko je zem oplývajúca kulinárskymi tradíciami už niekoľko storočí. O jeho gastronomických špecifikách nám napísala naša Varecháčka Chorvatka, ktorá v tejto krajine dobrého jedla a vína žije už 45 rokov.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Január
Február 2016
1234567
891011 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

TOP recepty
Aktuálne súťaže Varechy

Najlepšie nápady mesiaca január 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca január 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.

Súťaž o nový kalendár Pečieme s láskou 2016 + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Patríte k maškrtníkom, ktorí nielen radi ochutnávajú, ale aj sami pripravujú lahodné dezerty v kuchyni? Dobrý recept však vie potrápiť nejednu gazdinku. S  kalendárom Dr.Oetker 2016 máte po ruke každý mesiac detailne popísaný originálny recept s krásnou fotografiou, s ktorým pečenie zvládne aj kuchársky začiatočník.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca január 2016
Zákusky, pečivo i chutné mäsko. Pozrite sa, ktoré recepty získali vašu najväčšiu priazeň v januári.

Súťaž na február o najlepší recept
Súťažte s nami! Pokračujeme v hľadaní najlepšieho receptu mesiaca. Pridajte na Varecha.sk nový recept a budete automaticky zaradení do súťaže o pekné ceny.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2016: Čokoládový Valentín Čokoládový Valentín
Časopis Varecha v piatok 12. februára v denníku Pravda.


TOPlist