Súťaž:
VÝSLEDKY májového kola súťaže Varíme s Varechou

Redakcia Varecha.sk, 2. júna 2016     6 minút čítania

Ste zvedaví, ktoré recepty boli najúspšnejšie v máji? Ich autori za odmenu získavajú kurz v škole varenia v bratislavskom Poluse. Už sa na nich tešíme!

Naša súťaž Varíme s Varechou o najobľúbenejšie recepty s fotkou zverejnené na Varecha.sk pokračovala aj v máji. Do súťaže sa prihlásilo až 126 receptov od 40 používateľov a hodnotenie súťažných receptov prebehlo dvojakým spôsobom.


Foto: Rennatte



Prví piati víťazí sú tí Varecháči, recepty ktorých si pridalo najviac užívateľov Varecha.sk počas mája do svojej kuchárskej knihy:






4.Makový a orechový závinMakový a orechový závin
od
Maxinka228 kuchárskych kníh






7.Margotky (fotorecept)Margotky (fotorecept)
od
Valky82186 kuchárskych kníh


Ďalší dvaja víťazi našej súťaže sú autori tých receptov, ktoré získali počas mája najviac lajkov na našej facebookovej stránke Varíme s Varechou:







Víťazi sú teda jasní - títo Varecháči získavajú kurz varenia na tému Náhrady múk:

Kukulienka71
Tinca
Maxinka
Shukvacik
Valky82
Rennatte
Mandarin999


Niektorí víťazi sa školy varenia nemôžu zúčastniť, preto sme určili náhradníkov, recepty ktorých sa umiestnili na ďalších miestach v poradí:

Lekorica
Babkamt
Ancicka
Erikapasinska


Ďalší traja víťazi budú vybratí z tých účastníkov súťaže, ktorí sa jej zúčastnili prostredníctvom zaslania SMS.

S lektorkou Silviou Horeckou sa budú spoločne učiť, ako prestať používať bielu múku v snahe zmeniť svoj životný štýl k zdravšiemu. Kurz sa uskutoční 11. júna 2016 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave.

Víťazom gratulujeme a vás všetkých pozývame do ďalšieho - júnového kola súťaže Varíme z Varechou.

Diskusia k článku

haji
Připojuji se a všem autorům nejlepších májových receptů srdečně blahopřeji!!
Ať se daří všem kamarádům z Varechy nejen na těchto fajn stránkách ale ve všem a všude! Mávám!
veronikkka
@kukulienka71 , veľmi poctivo zaslúžená výhra, srdečne blahoželám :-)
@tinca , gratulujem a teším sa s tebou, robila som podľa teba a super!
samozrejme blahoželám aj ostatný,, a prosím, pridávajte vaše úžasné receptíky!
rennatte
blahozelam vyhercom a tesim sa na stretnutie v Skole varenia. Bola som ucastnickou z predchadzajuceho kola, ale z varechy tam bola iba @jerika , ostani vyhercovia mali za seba nahradnikov, tak dufam, ze v tomto kole si pri zadavani receptu zaskrtli ucast ti, ktorí aj maju zaujem a moznost sa zucastnit :-) prikladam foto z varenia, resp. rawenia z minulomesacnej sutaze


klukodvody
@Rennatte i já jsem tam měl být, ale máme trochu problémy a tak jsem se musel omluvit. No škoda, ale hlavně že jste si to užili.
kukulienka71
Ďakujem veľmi pekne za priazeň a teším sa, že moje recepty si ukladá také množstvo varecháčov, je mi cťou:-) takisto sa teším z výhry a gratulujem ostatným výhercom, boli tu aj v máji zaradené skvelé recepty. Ono to je tak, že vôľa užiť si výhru by bola, len okolnosti to zariadia inak potom...Preto teraz nič nesľubujem, len dúfam:-)
Reprezentácia v zelených zásterkách je veľmi sympatická, verím, že bolo super:-)
kukulienka71
Ďakujem pekne, podarilo sa mi odprezentovať úspešné recepty, náhodou až tri, sama som milo prekvapená záujmom:-) Veľa skvelých receptov nebolo prihlásených do súťaže, tak to bolo možno aj o to ľahšie, ktovie? Každopádne si veľmi vážim každé jedno uloženie do KK a pevne verím, že jedlá budú aj úspešne vyskúšané:-)
mesiar50
@Kukulienka71
Skvelý hattrick v prevedení skvelej kuchárky.
Srdečne ti blahoželám a nech sa ti darí aj naďalej
prispievať peknými jedlami.
:-)
Gratulujem srdečne aj ostatným výhercom.
tinca
Som prekvapená,že som aj ja varenie vyhrala,,ale žiaľ nemôžem sa zúčastniť,zo zdrav.dôvodov.Preto prosím @redakcia , aby vybrali náhradníka.Strašne ma to mrzí,boli by sme sa varecháči stretli. Želám vám zo srdca krásne zážitky a priložte po akcii aj fotku.S pozdravom Tinca




 



TOPlist