4 roky Varecha.sk:
12 najaktívnejších používateľov

Redakcia, 6. októbra 2013     12 minút čítania

Aj v nedeľu oslavujeme 4. narodeniny Varechy! Dnes o štvrtej: 12 najaktívnejších používateľov.



Prvého októbra dovŕšila naša Varecha svoje štvrté narodeniny. Pri tejto príležitosti sme pripravili rôzne rebríčky sledovanosti:

12 najobľúbenejších tort počas 4 rokov Varechy 12 najsledovanejších diskusií 12 najobľúbenejších vegetariánskych receptov 12 najčítanejších zážitkov 12 najčítanejších redakčných článkov


12 najaktívnejších používateľov Varecha.sk


Dnes by sme vám radi ukázali zoznam 12 najaktívnejších používateľov aj s výberom ich najzaujímavejších receptov:

1. Izabella929 - 478 receptov










2. Pusta - 464 receptov










3. Danculka - 371 receptov










4. Dorisa - 370 receptov










5. Ancicka - 362 receptov










6. Diabambulka - 351 receptov










7. Zirafninka1 - 346 receptov










8. Evusik - 341 receptov










9. Peter64 - 318 receptov










10. Kajusiqq - 274 receptov










11. Egreska - 263 receptov










12. Palokuchki - 253 receptov












POKRAČOVANIE ZAJTRA O ŠTVRTEJ:
Zajtra po 16:00 nájdete na Vareche 12 najobľúbenejších receptov, ktoré si pridalo najviac užívateľov do svojej Kuchárskej knihy.




Diskusia k článku

jerica
Klobúk dolu, vážim si to, za tou prácou všetkých, čo sa zaslúžili o také množstvo pridaných receptov, patrí rad zlatej varešky :-)
Krásne, to by si zaslúžilo ocenenie, možno aj vydanie kuchárskej knihy, tvorili a tvoria kostru varechy :-)
(je to môj názor)
irenaw
zaujímavé tieto prehľady, som spokojná, našla som tu mojich obľúbencov ;-)))
salinka
Všetkých vás srdečne obdivujem za vašu prácu. Nechápem, ako to všetko stíhate:-) Budem musieť viac rozžeraviť pec:-)))))
irenaw
ahaaa, ja som si napravo prechádzala 4 roky Varecha.sk a čudovala, som sa kam zmizli. ďakujem :-)
dorisa
tak som 4. ...... krumplová medaila:) no, pekne...blahoželám všetkým, obdivujem aj ja mnohých, sú tu úžasné recepty, úžasní lúdia. (poniekotrí aj nie!) @danculka , o jeden recept si ma predbehla:)
radost
i ja dakujem všetkým-ktorí pridávajú fotorecepty..všetkým-ktorí komentujú..
VARECHA-ponuka možnosti učiť sa..a nájsť radosť..
duše pre potechu-chodím našu na VARECHU..
nech žije vareškovanie-krem jedla aj hranie..!!
alena45
no to sú nádherné počty ! Obdivujem trpezlivosť, aj perfektnú prácu.
mariamka
uff tie cisla aj mna prekvapili, naozaj obdivuhodne, venovat tolko casu, mravencej prace a trpezlivosti kazdemu jednemu zverejnenemu receptu, vdaka, mile nase "dvorne kucharky" :)
aroooo
Klobúk dolu pred týmito číslami, /ešte mám v pamäti ako som sa 3 hod. trápila s pridaním môjho 1.fotoreceptu, kde mi nemal kto poradiť a fotky som prvý krát na počítač vkladala len pokus-chyba,znovu a vraj nesedí veľkosť fota,a čo teraz a hlavne kde s tým spraviť, ale som dala/, @ izka vraj 478,ďalšie tiež nad 400. je to teda riadna fuška/aj keď to už potom ide ako po masle/,ale ten čas a všetko okolo, no vážené len jedno jediné Ď A K U J E M.
hannah22
ste šikovné dievčatá, výsledky hodné obdivu..... tiež dakujem... :))
tori111222
Gratulujem 12 -tim varecháčkam a varecháčom.. Ste skvelí, že sa delíte s ostatnými o fajnové recepty.. Veľmi veľa som si uložila do mojej KK a skúšam ich ..Sú to fakt dobré- čo dobré - " vynikajúce" recepty. Všetkým Vám Ďakujem. ... Teším sa na nové recepty a želám Vám všetkým veľa dobrých nápadov, veľa chuti a veľa, veľa.. no skrátka všetko čo si zaželáte nech sa Vám splní.. Gratulujem.. Oľga
sonulienka
Gratulujem všetkým a zároveň aj ďakujem za výborné receptíky.
Ale taktiež aj neumiestneným skratka všetkým nám na "VARECHE" čo sa chceme podeliť o dobré receptíky.
jamarlen
gratulujem, ďakujem za vaše rady,postupy, nápady aj recepty
mnohé používame často, zlatý fond našej domácej kuchyne. niektoré mená skvelej /aspoň pre mňa/ kuchyne, mi tu však chýbajú - menujem napr. @honestka . varechu rozbiehali a na začiatku patrili k najaktívnejším, no zdravie, či iné okolnosti ich zastavili.
evanaaa
Aj ja gratulujem a zároveň obdivujem každého, kto dokáže variť s fotoaparátom (mobilom) v ruke, a tiež pridávať sem fotorecepty. A každý si zaslúži uznanie.
Ešte by som spomenula @zirafninku - nejako sa vytratila, už dávno som ju tu "nevidela", čo je asi sňou?
palokuchki
Bolo dobre si zaspominat na minule roky Varechy. Dakujem Redakcii, ze pripravila pre nas tieto hodnotenia. Sice som posledna, ale sa mi vobec nechce verit, ze som uz sem pridala tolko receptov. Varechu som objavila viacej ako pred tromi rokmi. Vzdy ma to taha sem medzi vas. Priblizujete mi nase rodne Slovensko. Zo Slovenska som odisla dost mlada, nevedela so skoro nic varit. Od vas som sa naucila vela, hlavne ako pripravovat rozne slovenske dobroty. Ako vdaku za to, som sa snazila vam priblizit trochu anglicku a australsku kuchynu. Aj mne tu chybaju viaceri, ktorych som si oblubila. Chcem este spomenut Sandru a podakovat sa jej za jej pracu pri vedeni Varechy pocas jej prvych troch rokov. Velakrat to nemala lahke, podobne ako to nemaju lahke aj sucasni admini.
emilia13
Pripájam sa k poďakovaniu za všetky recepty (som tu nová) ale musím povedať, že ostali v "hanbe" všetky moje zošity a "fascikle" so založenými receptami. Najdem tu všetko čo potrebujem a sú tu výborne recepty a návody. Obdivujem všetkých,ktorí to dokážu takto sa podeliť so svojimi skúsenosťami a radami. Ako som tu už čítala, aj ja rada chodím na varechu a čítam , pozerám a pod. Vďaka Varecha
izabella929
Všetkým varecháčom ďakujem pekne za to, že ste mi dali hlasy, za milé gratulácie a budem sa snažiť, aby som vašu dôveru nesklamala...Izabela..






 



TOPlist