žeby?:)

pipnat - bez fotkypipnat, 3. októbra 2014
Moja staršia 8-ročná dcérka prišla s tým, že by chcela mať ešte súrodenca. Ja som jej odpovedala, že to už asi nepôjde. Na to zahlásila mladšia 5-ročná dcérka s úplnou vážnosťou v hlase:" Asi už došli ockovi semiačka!" (nedávno som im to tak po detsky vysvetlila)..a ja na to (viacmenej pre seba):"....alebo maminke vajíčka..."...a do toho zase tá staršia:"Mami, však nejaké naklaď!"...no, smanželom sme sa pučili od smiechu:)žeby som nakladla????:):):)
@zareaguj


Diskusia k článku

radost
slnko svieti..k tomu tvoje vtipné deti..dobre kuknúť na VARECHU-duše pre potechu..:-)
pipnat
nooo dievčatá, aj by som rada nakladla(keby som bola trošičku mladšia:), ale to by mi musel niekto zaručiť, že to tretie bude spavé, lebo tieto dve naše kuriatka majú od narodenia spánok akoby za trest...sme si s manželom užili (doteraz máme spánok veľmi plytký,nekvalitný, deťom stačí spať pomaly menej ako dospelým...), ale, samozrejme najdôležitejšie je, že sú zdravé...:)
brambora
pokial v tvojom profile mas spravne zadany vek, tak to si este mladica... ;) moja sestra v tvojom veku porodila svoje prve dieta a uplne bez problemov ;) takze u teba tretie to uz budes mat pre potesenie! a mozno by to bol chlap konecne :D
sovka62
Ťažká situácia! Naše tri škôlkárky tiež prišli s podobným nápadom a to dve z nich mali štyri a jedna tri roky. Lenže v škôlke fičal baby boom a oni nechceli ostať pozadu. Vysvetľovala som im, že sú samé ešte maličké, na bábätko by bolo treba čas a bolo by lepšie počkať, kým trochu vyrastú. Nezabralo, sľubovali všemocnú pomoc a vyhlasovali sa za veľké. Tak som skúsila vysvetliť, že bábätko potrebuje veľa vecí, tie by bolo treba nakúpiť a mali by sme málo peňazí. To mali vyriešené v sekunde, odbehli do detskej izby, vrátili sa s plechovým medovníkovými chalúpkami (také šporničky boli vtedy v móde), otvorili dvierka, vysypali obsah na stôl a boli ochotné vzdať sa posledného haliera. Tak sme to porátali, mali všetky spolu hádam 18 korún. Našťastie bol hodový pondelok, v strede dediny ešte kolotoče, tak som im vysvetlila, že ich úspory by boli pre bábätko málo, ale na kolotoče až-až a že by sme sa na ne mohli vybrať. Konečne zabralo a na chvíľu som ich tlaku ušla.
pipnat
@brambora...vek 35(pomaly 36), viem, že v dnešnej dobe je to normálne...ale veru, už nemám odvahu, ďalší nespachtoš....:):)ale deti sú tie najúžasnejšie stvorenia na svete a byť mamou je neopísateľný pocit:)@sovka62 - vidíš, nabudúce sa musím z toho nejakým podobným spôsobom vykrútiť...
inak predtým bola otázka, či by ešte nemohli mať staršieho súrodenca, to by sa riešilo veru ťažko, hehe:)
hubata
To mne zasa dcéra vo veku 4 roky zakázala "naklásť vajíčka": známi mali štyri deti a keď som doniesla z pôrodnice nášho Miloška-jedoška tak sa ma s obavami opýtala:
- "Mami a to koľko nás ešte bude???"

Ale tebe radím: naklaď!!!
dominika118
jééj, však keď môžeš tak si "zadováž" ešte jedno..ešte nie je neskoro..a možno ked už bude, tak si pomyslís, že si prepásla šancu:):)
pipnat
@dominika118 , ja by som aj rada, ale žiaľ, zdravotné problémy nedovolia:)som šťastná, že mám tieto dve žabky:)a hlavne, že sú zdravé:)



 



TOPlist