Nedeľa a slnko

gm - bez fotkygm, 15. marca 2015
Dievčata vidim že ste poobede a oddychujete pri počitači.Neviem ako u vas no dnes zo svokrov sme navarili a aj chutilo.Hovedzia polievočka samozrejme z ligurčekom,plnene kuracie stehienka z cestovinovím šalátom a ako zákusok som urobila krejmeš.MŇAM.
@zareaguj


Diskusia k článku

denyany
My sme mali vývarovú polievku, koložvársku kapustu a krásne počasie. A objavili sme v maminej záhrade nádherné fialové krókusy v počte3.
radost
muž otváral novú turistickú sezonu..hoci bolo mokro..blato-vraj-mu to stálo za to..
pečené morčacie stehno-recept z VARECHY..
dva dni pršalo..dnes už nie..no slniečka bolo tak hodinku..no bude krajšie..na záhradke kvitnú snežienky..tavolín..krokusy..
JAR je tu..
a to je dobre..radosť žiť..:-)
rulik
zatiaľ každý rok prišla tak treba dúfať
používateľ nemá avatar
gm
gm
Ja dúfam že od dnes sa nám počasie umúdri.Už sa neviem dočkať grilovačiek a zvlášť v obdobý keď je na záhrade zeleninka ktorá chutí ako grilovaná stokrát lepšie ako zo supermarketu.No občas mávaju aj chutnú zeleninu ale domáca je domáca.Inač ta bábovka na obrázku vyzerá veľmi chutne denyany ja som dnes tiež piekla bábovku,lebo po krejmeši sa do obeda len tak zaprášilo a deti idu za sladkým ako medveď za medom.U nás na východe už slniečko zašlo ale je pekne jasno.Máme v záhradke veľa snežienok.Tuším ich je viacej ako pred rokom.Prajem všetkým pekný zvišok dňa.
frezia68
Dnešný deň je krásny...modrá obloha,bezvetrie,14°C.....jaro ako vyšité :-))),dúfam,že nesedíte doma ?
radox1
no ja som zial v robote,ale su tu urcite take,ktore v tomto krasnom pocasi vyvaraju a fotia.
methi
Super robota, ked clovek moze na vareche smejdit :D
marcel83
Aj ja som v praci, ale ked pridem domov, tiez planujem ist z deckami niekam. Pekne je dnes.
evanaaa
U nás bolo pekne tuším len dopoludnia (dnes) a aj vietor dosť fúkal, bol aj chladný, pekne bolo len spoza okna, neskôr už ani to slniečko nebolo, ale na teplomeri bolo aj tak tých 14st.C, ale ako hovorili v počasí, malo by byť už len lepšie ( dokedy? a ešte príde apríl).
používateľ nemá avatar
gm
gm
Tak u nás dneska bolo nádherne.Slniečko svietilo celí deň.Čo poviete ľudkovia bude sa dať opekať niekde v prírode samozrejme na vyhradených miestach alebo treba ešte počkoť na lepšie počasíčko?Taka zapečená slaninka v kliešťach a výpek z nej pokvapkaný na kúsku chlebíka potretého zo syrom a nasekanou jarnou cibuľkou by som si dala.verim že som vám urobyla poriadné chuťky.mne sa zbiehajú slinky jedna radosť.
tricia
Dnes uz nik neovlada gramatiku ? Smutne . . .
smejkad
pre @tricia
niekto ovlada, niekto nie
ale @gm k dobru treba uznat, ze v niektorom z dalsich komentov priznala, ze o tom vie a pomocou PC sa pokusi s tym nieco spravit :-)
co je fajn, pretoze mnohi o svojich nedostatkoch aj vedia, ale riesit ich nechcu
mne to tiez trha oci a usi, ked vidim niektore veci a netykaju sa iba gramatiky - a vtedy mi to trha aj srdce :-(
uz ani neviem, kto to povedal, nieco v tom zmysle, ze nie je dolezite, kym sme dnes, ale kym sa staneme, asi v tom duchu som myslela tento prispevok :-)
kazdy mame moznost zlepsovat sa :-)
používateľ nemá avatar
gm
gm
Zdá sa že som to včera zakríkla keď som napísala že už bude pokoj diskusiam na tému malým či veľkým písmenkam aj o gramatike.Prosím vás človek čo to po vás prečíta sa aj tak cíti blbo lebo či sa chce každé písmenko opraviť alebo nie je na pisateľovi.U mňa nie je až taký problém opraviť to skôr je to tým časom lebo môžem písať len keď mi mala spí.Mám s ňou ťažké obdobie lebo jej idú zúbky.Veľmi rada som na tejto stránke dozviem sa vždy nové veci o varení a riešení problémov čo sa týka tiež varenia.Dievčatá prečo vám tak veľmi vadí gramatika?????????????????
amelie
@gm , verím, že "vysnoríš" nejaké nové krajové recepty, ktoré na Vareche ešte nie sú:-))) a predstav si malú, až tie zúbky bude mať:-)))
používateľ nemá avatar
gm
gm
amelie musím sa ešte naučiť ako sa sem pridávajú fotografie a ostatné veci.Ale áno mám to v pláne.trochu mi s tým pomôže najstaršia dcéra.Apropo:Malej teraz idú dve zúbky sú to tie upírske.Ma ich spolu šesť keď jej natieram gélom hryzie tak silno že vidím všetky hviezdičky aj tie čo nesvietia.
smejkad:čo je to TS?Naozaj neviem na tú tvoju skratku prísť prepáč.
amelie
@gm , keď si otvoríš svoju varechácku stránku, v pravom hornom rohu je okienko s textom "hľadaj" a s lupou, napravo od okienka je poštová obálka, klikni na ňu, a si v TS:-)))
používateľ nemá avatar
gm
gm
Ďakujem amelie.Našla som čo som potrebovala.
radost
..pre život nie je gramatika podstatná..
podstatná je láska..k životu..



 



TOPlist