Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 62 najnovší komentár dnes 10:22
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Patricia317: Recept na bôčikovú paštétu 1 najnovší komentár 12. februára 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 62 najnovší komentár dnes 10:22
- Martamm: Odšťavovač 29 najnovší komentár včera 09:45
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kecupicek: Netradičný živý plot 27 najnovší komentár 16. apríla 2024
- Lenka46: Kam na výlet 29 najnovší komentár 15. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 45 najnovší komentár dnes 10:22
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Bielková roláda s vanilkovým krémom a malinami VIDEO
- Krtkova torta na plechu VIDEO
- Makový koláč s tvarohom a vaječným likérom VIDEO
- Vanilkové lístkové tyčinky s tvarohom VIDEO
- Ako jednoducho vyčistiť pripálený hrniec VIDEO
- Perfektná bábovka s BB pudingom a cheesecake plnkou VIDEO
- Ovocné mafiny ako ovečky VIDEO
- Štart do dňa: 12x ovsené vločky na raňajky. Na obyčajné, zaliate mliekom či primiešané do jogurtu, hneď zabudnete
- Víkendové pečenie: 10 receptov na tie najlepšie koláče zo surovín, ktoré milujeme. Také naše, jablkovo-makové...
- Pekne tvarované: 10x sladké rožteky bez kysnutia, zato s tými najobľúbenejšími plnkami
- Za málo peňazí: Čo jednoduché navariť? Spravte fučku, starodávne sedliacke jedlo zo zemiakov, ktoré bude chutiť aj dnes
- Príroda na plechu: Veľhory, vlny aj mraky. Zákusky z odpaľovaného cesta, neodolateľné a jednoduchšie než veterníky
- Nedeľný obed: Klasika v trojobale, v cestíčku, obrátené aj čiernohorské. 11x bravčové rezne
- Funguje aj kefír, cmar a acidko: 10 jednoduchých koláčov z kyslého mlieka. Na dobrý koláč naozaj nič extra nepotrebujete
Ale ocot raw,robeny doma,alebo z health store,taky kde su este aj enzymi usadene na dne.Na bolave miesta prikladat obklad z 9% roztoku soli/.V 1 L destilovanej teplej vody rozpustit 90 g KAMENNEJ soli a tzv .povarenej ak je dostat.Sol nesmie obsahovat jod.Pokozka ma byt umyta nie mastna.V tomto roztoku mamocit 6-8 x zlozenu gazu,musi byt gaza aby dychala a dat na bolave miesto cez noc aspon na 9-10 hod.upevnit zo spodu a vrchu,ale nicim neprikryvat,ziaden plastic.Vyzmykat nie uplne do sucha ale polosucha.toto prikladat aspon tyzden.Roztok musi byt robeny od 80 100 g na 1 L vody.Nizsi neucinkuje-vyssi narobi neplechu.Taketo oblkady posobia na vsetky bolesti I opuchy a dokonca aj rakovinove opuchy,len to treba potom vediet spravne pripravit,lebo kazdy problem je individualny.Nadobu s roztokom musis zakryvat vickom aby sa voda neodparovala a roztok nemenil koncentraciu.Napisala som ti TS,neviem ci ti prisla,lebo sa mi nejako stratila.Preto pisem este raz tu,mozno pomoze aj inym.
www.thehealthyhomeeconomist.com/can-celiacs-eat-true-sourdough-bread/...