prazdny

Eszterházy hovädzie z tlakového hrnca

Hovädzie mäso

Už dávno som ho mala v pláne. Prešla som si niekoľko receptov, kým som sa...

prazdny

Bravčové karé na horčicovej omáčke podľa Michala Kovalčíka

Bravčové mäso

Hudobník, gitarista a skladateľ Michal Kovalčík nám v tomto videu pripraví šťavnaté bravčové karé s horčicou,...

prazdny

Lenivý paradajkový pretlak

Pri úžasnej úrode paradajok je varenie pretlaku nekonečný príbeh. Ja ho už roky robím takto jednoducho....

prazdny

Králik na citrusoch a olivách

Hlavné jedlá

„Furt králíka, každej den máme králíka! Ani Pinďa to už nežere. Viď, Pinďo, že už taky nechceš králíka?“ ...

prazdny

Hovädzie mäso z tlakového hrnca

Hovädzie mäso

Výhody varenia v tlakovom hrnci... Zachovanie väčšieho množstva živín, výraznejšia chuť jedla, úspora času, úspora energií a...