TOP rebríčky: Koláčová klasika, sýty guláš aj nadupané rožteky. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
Plné priehrštie skvelých receptov, ktoré by vám nemali ujsť.
« Marec |
Apríl 2024 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Aj na viedenskú roštenku: Ako pripraviť chrumkavú restovanú cibuľku a 11 jedál, ktoré sa bez nej nezaobídu
Uvarte si fantastické pokrmy korunované dozlatista opečenou cibuľkou, až s ňou to bude naozaj ono!
Pozor, hrozí závislosť: Keď čokoláda a smotana splynú v dokonalosť. 9 zákuskov s parížskou šľahačkou
Nech upečiete ktorýkoľvek, dať si len jeden kúsok, to bude chcieť veľa pevnej vôle.
Šéfkuchárka radí: Ako pripraviť vajcia Benedikt, nóbl raňajky ako zo špičkovej reštaurácie
Pošírované vajce, opečená šunka, lahodná omáčka a to všetko na opečenom toaste.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: