4 roky Varecha.sk:
12 najčítanejších zážitkov

Redakcia, 4. októbra 2013     5 minút čítania

Varecha oslavuje svoje 4. narodeniny! Dnes o štvrtej: 12 najčítanejších zážitkov.




Torty sme si pripomenuli hneď prvý deň narodenín:
12 najobľúbenejších tort počas 4 rokov Varechy. Potom sme si spomenuli na rozhovory a na:
12 najsledovanejších diskusií. Včera sme videli:
12 najobľúbenejších vegetariánskych receptov.


12 najčítanejších zážitkov z Varechy


A dnes? Nuž, každému sa pri varení niečo pritrafí, alebo s jedlom niečo zažije. Za 4 roky, čo je Varecha na internete, ste zažili skutočne všeličo. Teraz vám prinášame malú pripomienku tých najčítanejších 12 zážitkov:

1. Ako som chovala hydinu....


O tom, ako si babidka, z túžby po domácich vajíčkach a "žltučkých piškótových cestách" založila svoj vlastný chov hydiny, ako si prešla starosťami a radosťami s tým spojenými a ako ju táto vášeň drží dodnes.

2. Chlorella a zelený jačmeň.


O tom ako Jerica pomocou Chlorelly a zeleného jačmeňa uľavila svojmu telu a zbavila sa rôznych pohybových ťažkostí a bolestí.

3. Rímsky hrniec-čo to je?


Zážitok, v ktorom Janac opísala Rímsky hrniec, jeho históriu, použitie a hlavne výhody jeho používania oproti ostatným nádobám na varenie.

4. CHLIEB a Rimsky hrniec


Honestka popísala svoje skúsenosti s chlebom a s jeho pečením ale aj s chlebmi, ktoré je možné kúpiť v zahraničí. Vyzdvihla hlavne kvalitu chleba upečeného v Rímskom hrnci.

5. Ako sa lieči boľavý zub :-)


Kde Janazjarku popísala ďalší možný spôsob využitia cesnaku, ktorý je v kuchyni tak prepotrebný. Urobila tak spôsobom, ktorý vyčarí nejeden úsmev.

6. Malé Bielice - SPA Restaurant - skúsenosť


O tom ako Sjuz s manželom najskôr na dovolenke na slovensku gastronomicky trpeli a ako ich sklamanie zmiernil talianský kuchár.

7. Domace cestoviny - do kazdej rodiny :)


Zážitok a tak trochu rada od Babinky ako na domáce rezance s príjemne melancholickým záverom na zamyslenie ale hlavne pre pohladenie duše.

8. Vianočné koláče.


Sairaam v ňom úsmevne opísala svoje pečenie vianočných zákuskov a mlieka.

9. Dvor u sedliaka v Smoleniciach - oplatilo sa zastaviť na obed


V ktorom Jarco opisuje svoju skúsenosť s podnikom v ktorom dbajú na chuťové poháriky, peňaženky a zdravie stravníkov.

10. Lysohlávky


Tu Remcula s humorom popísala svoj "trapas" (ako to sama nazvala) a prínos moderných technológií pri získavaní názorov.

11. Čo len uvariť ???


Babidka písala o tom ako vhodne vyriešiť náš hádam najväčší problém v kuchyni a ako na "neposlušných manželov".

12. Popaleniny, ako na to.


Duschko opísal svoj zážitok s rozpálenou žehličkou a o ďalšom možnom použití múky v domácnosti.




POKRAČOVANIE ZAJTRA O ŠTVRTEJ:
Zajtra po 16:00 nájdete na Vareche 12 najčítanejších redakčných článkov v magazíne na Vareche za obdobie 4 rokov existencie Varechy.



Diskusia k článku

evusik
znova som si s chuťou prečítala zážitok od @babidka ako chovala hydinu a dobre som sa bavila.... super :-)
sandra
Ja som vďaka tomu babidkinému zážitku začala čítať Betty McDonaldovú. Už mám všetky jej knihy prečítané, zháňali sa ťažko, všelikde po antikvariátoch, ale podarilo sa. Vtipné je, že som si Betty počas čítania predstavovala ako babidku, asi práve pre tento jej zážitok :-))))
babidka
:-))))))))))) No teda ! Ani vo sne by ma nenapadlo , ze citanie o tom ako chovam hydinu by mohlo tak zaujat :-) Tohto roku mi pribudli husicky ...a tak som postupila ako chovatelka do "vyssieho levelu" ! Nemam cas na napisanie pokracovania , ale verte mi : stalo by to za to :-)






 



TOPlist