Varenie

Zdobenie torty s videom

kukulienka71 - fotkakukulienka71, 15. júna 2014

namiesto poťahovky sa môže torta( teda, ak má niekto dosť zručnosti a fantázie) zdobiť aj vrecúškom. Už som videla viac videí podobných tomuto, tie trubičky majú sploštený hrot, hlavne ružičky a lupienky kde sa robia, vyzerá to perfektne. Nevie niekto, či aj u nás dostať také sploštené? A veľmi sa mi páči aj ten kruh, na ktorom sa zdobia torty, ten otáčavý stojanček, super vec. Pridávam na inšpiráciu:-)  www.facebook.com/photo.php?v=912109302138064&set=vb....

@zareaguj


Diskusia k téme

kukulienka71
Ďakujem pekne, pozerám si tie vami pridané linky, človek, ktorý nepečie a nezdobí často, ani nevie, ako sa jednotlivé pomôcky volajú. Páči sa mi ten hríbik na ruže:-) bola by som zvedavá, aký krém je na zdobenie najvhodnejší, maslový alebo margarínový, kvôli konzistencii. Maslové sa rýchlejšie topia, ale studené sú tuhšie.
soncya
@kukulienka71 ja som si objednala špičky z www.cukrarskepomocky.sk a hneď som vyskúšala, je pravda, že video je niečo iné a skutočnosť zas úplne iná, ale asi po hodine skúšania som dala zopár použiteľných. Objednala som si 1ks špička na ruže stredná, 1ks špička väčšia, 1ks špička na lístky, 1 cukrárske vrecko pogumované, 1 hríbik na ruže nerezový a celé to vyšlo 12 Euro aj s poštovným a balným.