Rôzne

Tak, a máme prvého!!!!!!!!!!

arasidka - fotkaarasidka, 1. januára 2014

Tak teda, dobre sa vyspite, od rána začíname odznova. A bacha na novoročné predsavzatia, schválne, dokedy nám vydržia?

@zareaguj


Diskusia k téme

palokuchki
@arasidka , srdecne pozdravujem a zelam vsetko dobre v novom roku. Ja som si nedala nijake novorocne predsavzatie. Jedno predsavzatie mam uz dlhsie na mysli - jest menej sladkosti.
jerica
@arasidka , želám aj ja všetko naj v tomto roku.
Rok 2014 pre nás jubilejnom (ja a môj bude 50r. čo sme okrúžkovaný)pri všetkej skromnosti , sme si dali predsavzatie, snažiť sa stravovať zdravo, žiadnu burinu, len domáce a dobre omastené a osladené, na hony obchádzať lekárov, povinne sa tešiť na robotu, od rána do mrku, ale máme aj jedno také naše, skoro tajné, ale ja ti to prezradím.
môj poklade , myslíš, že začneš "odznova" u nás sme si dali predsavzatie, že sa budeme častejšie bozkávať, "akože odznova" no, ale ten môj si nesmie vyložiť zuby, lebo bozkávačka s bezzubým to je také smíšne ako ked si dáš rízek , ale len z vody, místo masa, tak po skromnej dohode sme upustili začať "odznova" darmo rituál je rituál :-)
dandika1
Prajem vsetkym varechackam a varechacom ,stastny a pozehnany Novy Rok,taktiez sa chcem z celeho srdca podakovat@palokuchky ,@pusta ,@tatranka ,za Vase mile slova ,ktore ste mi adresovali,viete som na vareche nova,zo vsetkym sa zoznamujem a ked pridu mile slova velmi to potesi.Zatial len recepty ukladam a skusam (aj to je uz pokrok),casom by som chcela pridat aj nejaky recept,naucit sa pridat fotografiu,ale to az casom.@sracz Tebe dakujem tiez a odivujem Tvoj elanan a chut do varenia a ze si nezabudol na domovinu,vies bola som teraz na navstene v Newyorku,bolo fajn, ale ked som dosla domov tak som si povedala moa amerika je tu.Prajem vella chuti do varenia v roku 2014.....
manya
mne vydržia nadlho, žiadne si nedávam, ale odvážlivcom prajem, aby sa im všetky predsavzatia splnili. @jerica máš pravdu, zuby v poháriku sú nanič.
manya
a nám menej odvážnym, nech sa nám všetkým dobre darí.
sovka62
Veru tak, ráno odznova. ja som už začala, pečiem bosniaky a rovno z dvoch dávok, ešte sú v rúre, ale vyzerá to, že sa podaria. Iste v´daka vašim želaniam.
Tak nech sa aj vám podarí všetko, čo začnete.
arasidka
a my sme začali "hezky rezky zvesela", babka spí a spí, synak leží a strídavo spí a jí a leží... dzedko dojedel, čo fčera nescihel a já sem si akrátne fčul pretrela karpiny, prespala sem celé Slovácko sa nesúdzi... :)))
marta5
@jerica si zábavná,veď to čaká asi každého-s chuti som sa zasmiala.Rada čítam tie milé komentáre,kde sa človek zabaví a zasmeje,hneď je svet krajší .Nech sa Vám darí ,želám veľa pevného zdravia a šťastia v Novom roku.
hubata
@jerica urob s manželom kompromis: rezeň mu pomixuj. No ale s tými zubami aby mal úsmev ako Belmondo ti neporadím, tiež už nemám úsmev Pretty Woman..... hehe.