Varenie

Rolinské koláčiky

mecka - fotkamecka, 29. októbra 2014

Poznáte niekto, čo sa za týmto názvom skrýva?

@zareaguj


Diskusia k téme

radost
žeby poznala tajný recept Dara Rolins..??
ja nie..:-))
silvi
no pre mna to bola hviezda darinka rolincova, teraz uz nie. Skladame sa jej na ten jej luxusny zivot a co mame z toho? kedy ja budem zit na takej urovni ako ona? Zato ze otvara usta na playback jej platime? to aj ja viem-otvorit si usta
ubka
@silvi a prečo Dare platíš ? nepochopila som, ja neplatím, nechodím na jej vystúpenia preto, že mi jej "spev " nevyhovuje. Nie som ironická, iba poprosím vysvetlenie, možno sa dozviem niečo, čo neviem:-)
rea1
a čo tak vyprdnúť sa na darinu a venovať sa tým koláčikom? :-)) aj ja by som bola zvedavá, čo za zázrak to je, lebo som o niečom takom doteraz veru nepočula. a človek by vraj nemal umrieť sprostý. :-))
evanaaa
Tiež neviem čo sem pletiete Darinu, tam sa nepíše že - Rolincovské, ale Rolinské a aj ja by som chcela vedieť aké to sú koláče. Ešteže to @rea1 stopla, inak by sa tá diskusia zvrtla na inú koľaj.
mariamka
podla googla ho pecu detom na obed v ZS Trencianska Tepla, tipujem, ze to bude nejaky obedovy kysnuty mucnik, tvarohovy alebo ovocny, treba zavolat pani kucharkam :)
mecka
veru aj my to mame mat v jedalni v stredu, tak potom napisem ake boli :)
mecka
Sú to kysnuté koláče plnené tvarohom s hrozienkami v tvare batôžku :)