Rezne naopak

2 komentáre
  • bedrunka, 3. augusta 2010 o 11:09
    Ja robievam rezne podobne ako Ty, ale po naklepaní ich z jednej strany potriem horčicou a až potom vklepem strúhanku (prstami), obalím vo vajíčku a vypražím. Naposledy som robila z kurčaťa a už som to nedusila, lebo boli mäkké.
    Moja mama ich robievala tak, že do pekáča dala alobal a na ten uložila vypražené hovädzie rezne. Do pekáča naliala vodu, prikryla ho a potom ich dala len v pare dodusiť - zmäknúť. Boli ako duša. Niekedy ich v alobale poprekladala cibuľou inokedy slaninkou a najradšej sme ich jedávali s o zem. pyré alebo ryžou.


  • marta5, 23. decembra 2010 o 07:57
    Iste ich spravim cez vianocne sviatky pre navstevu,dakujem za skvely recept.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Táto téma Daj na FacebookPošli e-mailomPošli mobilomPošli mobilomUpozorni admina
Dobrý tip:
Pošlite tento článok niekomu cez SMS-ku alebo ho nadiktujte cez telefón! Nemusíte posielať celú linku, stačí táto skrátená linka k receptu:

Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist