Rezne naopak

bedrunka - fotkaBedrunka 3. augusta 2010 o 11:09

Ja robievam rezne podobne ako Ty, ale po naklepaní ich z jednej strany potriem horčicou a až potom vklepem strúhanku (prstami), obalím vo vajíčku a vypražím. Naposledy som robila z kurčaťa a už som to nedusila, lebo boli mäkké.
Moja mama ich robievala tak, že do pekáča dala alobal a na ten uložila vypražené hovädzie rezne. Do pekáča naliala vodu, prikryla ho a potom ich dala len v pare dodusiť - zmäknúť. Boli ako duša. Niekedy ich v alobale poprekladala cibuľou inokedy slaninkou a najradšej sme ich jedávali s o zem. pyré alebo ryžou.

1 odpoveď:


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist