O Varecha.sk

Opakované recepty

dogagador - fotkadogagador, 15. januára 2019

Ahojte, len by ma zaujimalo, preco redakcia uverejnuje 2-3 dni za sebou niektore recepty? Potom neviem, ci uz som danu “varechu” videla, alebo nie. A ked zistim, ze medzi “starymi” receptami je zamontovanych par novych, je to matuce a neprijemne. Radsej jeden-dva nove recepty, ako zmes uz znamych a novych. Aspon moj uhlo pohladu. Neviem, ci to vam ostatnym takto vyhovuje, mne nie.

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Ani ja nerozumiem, ale asi má na mysli to, že v jeden deň si pozrie pridané recepty, no v ten deň k nim pribudnú ešte nejaké, ale tie sa ukážu až na druhý deň k tým predošlým. Mne to nevadí, lebo ja sa k jednotlivým dňom aj dvakrát vraciam, aby som si prečítala komemtáre, ktoré k nim medzitým pribudli. Alebo je to niečo iné?
dogagador
@Redakcia (15.1.2019 23:02) : ano, asi tak, ze si pozriem recepty dnes a zajtra su tam niektore z nich znova. @Evanaaa : bola som na cestach a nevsimla som si, ze redakcia zareagovala, za co sa ospravedlnujem redakcii. Takze naco bez rozmyslania komentovat? Ja som sa pytala redakcie. Uz som sa davnejsie cosi pytala a dostala som odpoved emailom.
Asi nema zmysel sa pytat, lebo clovek hned dostane po hlave.
redakcia
@Dogagador (25.1.2019 11:20)

Recepty neopakujeme, len ich striedame na titulnej fotopozícií. Niekedy nám príde naraz viacero pekných receptov a ako ich za sebou zverejňujeme, niektoré by sa na titulke ocitli len veľmi kratučko. A to by bola škoda :) Keď si však kliknete na hlavnej stránke na VŠETKY NOVÉ RECEPTY, otvorí sa zoznam receptov podľa času zverejnenia, tu sa poradie receptov nemení, sú zoradené presne v poradí v akom boli zverejnené a neopakujú sa.
 varecha.pravda.sk/recepty/...

helena64
...mne na tejto "vareche" nevadí nič, len škoda že som sa k nej nedostala skôr, nemala som svoj PC, a keď sme boli doma všetci, aby som mala pre koho variť a vypekať. Ale vždy si niečo vyberiem. Teraz " ohurujem" okolie popraskanými perníkmi rôznych chutí. Všetkým Vám prispievateľom a redakcii srdečná vďaka.
dogagador
@redakcia : vcera bol uverejneny recept, ktory tu uz bol. V januari. Takze ano, recepty opakujete. Asi to nevadi. Celkom zaujimava svieckova.
redakcia
@Dogagador (12.2.2019 10:36)

Hm, a podľa čoho usudzujete, že tento recept bol už zverejnený v januári? Prvý komentár k nemu je s dátumom 9.2.2019, ak by bol zverejnený už v januári, ako píšete, je vysoko pravdepodobné, že by pri ňom boli komentáre už z toho obdobia...
redakcia
@Dogagador (12.2.2019 10:36)

Ešte nám napadá jedna teoretická možnosť. Ak užívateľ pridá nový recept, do 30 dní od jeho zverejnenia si ho môže upravovať. Po tom ako si recept upraví a uloží, v našom redakčnom systéme sa objaví ako nový, teda s aktuálnym dátumom (nie dátumom prvého zverejnenia, ale s dátumom, kedy ho naposledy upravil). Vtedy ho opätovne zverejníme s dátumom, ktorý je starší, než sú zverejnené komentáre k nemu, aby bol zachovaný logický sled a podľa čoho môžeme orientačne určiť dátum jeho prvého pridania.
Avšak v prípade, že recept nebol dovtedy nijako komentovaný, musíme sa spoliehať na vlastnú pamäť (kedy sme recept po prvýkrát zverejňovali), čo je pri tomto množstve receptov možné maximálne pár dní dozadu. To môže byť aj prípad spomínaného receptu. Určite však recepty zámerne nezverejňujeme opakovane ako nové.