Rôzne

MS v hokeji

kecemis - fotkakecemis, 5. mája 2018

Tak kde ste varechacky? Nas mlady team prave skoroval. Potrebuju povzbudit, tak ako to byvalo za starsich cias.

@zareaguj


Diskusia k téme

kecemis
Tak kde ste varechacky? Nas mlady team prave skoroval. Potrebuju povzbudit, tak ako to byvalo za starsich cias.
zolik
uz som na nervy. neviem nast zivy prenos. na vsetko na co kliknem mi oznami ze na uzemi CH je z dovodu autorskych prav blokovany. davaju prenos USA-Dansko :-) co mi je na milu...
zolik
pekne! rovno som si otvorila Sekt :-)
marianne
Tie úvody nám vždy išli dobre, len tie konce, len tie konce......ale ja som zatial vyškerená, len ako dlho...:-)
zolik
nie ;-)
ale od samej radosti, ze mam prenos a nasi dali gol, som tu flasu otvorila. uz v chladnicke chuda trcala tyzden. na lepsiu prilezitost by cakala marne, este by sa pokazila :-)
kecemis
@Zolik (5.5.2018 21:32)
Ved to. Tak na zdravie. Tiez by som neodmietol jeden oroseny pohar.
kimlo
Najviac sa mi páci analytik Igor Toth ako tam v prestávke kruzkuje a ciarkuje aké mali hokejisti taktiky a chudáci chalani ani nevedeli kde je puk.. niečo ako kecal Borbely vo futbale... :-D
zolik
subezne pozeram aj prestrihy na sport.de a nem. komentatori su z nasho zapasu nadseni. podla nich je to Drama. a hala je plna, 12500 divakov. ak sa nemylim je to cela kapacita stadionu.
marianne
:-)) klidek, tabaček... ešte sa nestalo,aby to nejako nedopadlo...
zolik
asi to moc prezivam:
nervy v kybli a prepoteny "dres". zachranuje ma ten sekt "extra dry"
marianne
a 99 percent zapasov takto skonci...bobmasticky uvod, a koniec , skoda reci..
1x zolik
haji
@Kimlo (5.5.2018 21:50)
Važ si toho, u nás na ČT sport ve hre v tom nejlepším a nejnapínavějším - komerční reklama. Na přestávky jsem přepínala, kašlu na řeči, když neumí udržet obraz v kuse. uf
mijaita
@Haji ale dalo se, nebyly dlouhy. Jinak ja tu opravdu uz mela napsano velkymi pismeny, ze gratuluju a najednou goool!? Uprimne, bylo mi slovenskych kluku fakt lito!! Ale na druhou stranu, tak krasny hokej se nevidi casto. A na tom se podilela obe muzstva rovnym dilem.
zolik
bol to vyborny duel. krasne akcie na oboch stranach. tak aspon ten 1 bod si pripiseme.
inak pozerala som aj Svajciarsko - Rakusko. tiez pekny zapas. dost podobny. zdravim Vas vsetkych
:-)
frezia68
Napínavý,dynamický.....len tých posledných 10 sekúnd....mňa skoro trafilo :-(
janger
Mirko, si predstav, prave vcera som si na teba spomenula :-). Pozerala som koncert z Amsterdamu ( pri prilezitosti Dna oslobodenia). Vsetko to tam bolo na vode organizovane...tak som si myslela, ze keby si tam teraz bol, mal by si si zazitok :-).
Pozdravujem ta.
julica
Slovenskému hokeju sa nedarí, nevyrástol totiž zo zázračného prášku, ale úspech v športe súvisí so stavom krajiny. Preto slovenským hokejistom fandím každý piatok už viac než dva mesiace, čo uplynuli od vraždy človeka, ktorý nechcel byť ticho. Česť všetkým statočným.
marianne
@mirko na....á som odvčera ešte, ale večer naženiem vnúčence skoršie spať, a dáme ešte tých Svajčiarov, čo povieš?
zolik
Sa samozrejme ze pridavam. Dnes sa nemusim zhanat po prenose. Svajciari vysielaju zapas live. Len zavrem dvere na terase aby ma susedia nepoculi ako budem vykrikovat po slovensky :-)
kecemis
@Janger (6.5.2018 09:20)

Jana Si zlata. Urcite to mussel byte super zazitok. Ja some Si to pripomenul dokumentom o Dunkirk
kecemis
Take zaciname. Dufam budeme strielat viac ako Vcera .
zolik
Svajc zacal pekne zhurta. Brankara chvalia aj svaj. komentatori.
kecemis
No ved to. Neviem ci zo Vcera neostal len Branham v teame.
zolik
Okna som vsetky zavrela. Musela som. Susedia strasne vykrikuju. A tera po gole este viac! Priam zborove jacanie! :-(
kecemis
@Haji (6.5.2018 20:22)
Viodel some. Bolo mi to luto. Hrali dobra, ale smola ze neskorovali. Bol to peony hokej
1x haji
haji
@Kecemis (6.5.2018 20:26)
Já viděla houby. Nějak jsem náš zápas přehlédla. Čumím na Kanadu, Rusko, záznamy a naše mi uteče, chjo Tak čekám na záznam. No co, alespoň to zhlédnu v klidu. Hokejový pes odjel, tak už můžu řvát. Včera jsem ho, chudáka stařečka budila.
kecemis
@Haji (6.5.2018 20:30)
Take ja ten problem nemam. Nas penzista je hluchy, take len tak pozera Na man, PrECO otvaram usta
2x haji a zolik
marianne
Tak zdravím fandovia, teraz som to zapla,pozeram, že čím ďalej tým lepšie, 0:1, to kedy stihli...
zolik
V presilovke zinkasovat gol. To je cele zleee
haji
@Kecemis (6.5.2018 20:33)
Miky je také dobře hluchý, ale včera sebou dobře trhal. Když vzpomenu Korea Kanada zápas, také Korea Kanadě dobře "topila" ale neměli štěstí na branky.
Tyjo, až tak? už dva?
kecemis
Ties uvazujem ze pojdem radsej von. Konecne Sa oteplilo.
zolik
Ja von nejdem. Nachadzam sa na nepriatelskom uzemi ;-)
Este dobre, ze neuznali ten 3. gol
Cakam na zazrak
1x haji
kecemis
Ja cakam ties este. Len Si zober pokem striel v 2 podcast. Slovensko 4 SWI 12
kecemis
Aspen ze Sa ludia Na statione bavia. Uz mi lezie Na nervy moja klavesnica. stale ma presviedca o niecom co nechcem.
haji
@Kimlo (6.5.2018 21:38)
I ti slabší jsou pilní žáci, o tom už svoje víme. Pamatuji doby, kdy Finsko bylo na chvostu, už dávno je tomu jinak. Exportovali jsme nejen trenéry, hráče, sudí. A tak by se dalo pokračovat. Docela živě si vybavuji jeden zápas Česka s Japonskem a měli jsme co dělat, aby jsme z toho vyšli se ctí. Píle, bojovnost a dobré vedení dělá divy.
haji
@Kecemis (6.5.2018 21:45)
Aj ten led je "kvalitka" a dobre robí šarapatu! Tím nechci nikoho omlouvat, ale než to v dohrají, bude nejlepší taktika kraul a nebo přejít na házení kuličkami.
zolik
@Kecemis
presne si to vystihol. Vcera hrali uplne inak. Napriek tomu, ze prehrali. Ale bol to vyborny hokej. Aspon podla mna.
kecemis
Potrebuju hrat proti silnemu teamu. Vtedy hraju vyborne. Ale verim ze Sa ostrielaju, Su mlady a musia dozriet. A hlavne Si musia uvedomit ze Toto je kolektivna hra a Na to dnes zabudaju
haji
@Kecemis (6.5.2018 22:15)
Bože, nenapsala jsem, že jsou slabí - nikdy nebyli - i v dobách mého mládí to bývala dobrá bitka, aby jsme Švýcary porazili. Švýcarsko považuji za kolébku hokeje a dobrého hokeje. Jak šel čas, hráli jako lvi, štěstí kulhalo a možná i kádr. No co už. Dnes hráli dobře a vaši chlapci to měli těžké.
1x zolik
leaela
@Kimlo (6.5.2018 21:38)

Dal som ti ,,like,, na tvoj koment,bohuzial mas pravdu.....kde su tie casy,ked sme mali dobry team....viem o com hovorim,generacia nasich ,,zlatych chlapcov,, je uz za zenitom(na Zakladnej skole boli moji spoluziaci Riso Zednik,Miso Handzus,Vlado Orszagh,........rocnik hore-dole),to su talenty vychovane za minuleho rezimu,vtedy sme mali vsetci rovnake sance,okrem hokejok a korcul sme fasovali komplet vystroj,bolo to ine ako teraz....byvam v BB pri hokejovej ZS a nedaleko zimneho stadionu,zijem hokejom,ved HC05 Barani su majstri druhy krat po sebe....dnes je to o tom,ze nejaky ocko na veeelkom Mercedese chce,aby bol jeho syncek hokejovou hviezdou....nadrahsia vystroj a syncek sa flaka na treningu.chyba nam masova zakladna chalanov,z ktorych prejde tym tazkym sytom par kvalitnych a ti sa vysvihnu dalej.....pred par rokmi dal Hranol melon € na rekonsrukciu zimneho stadionu-podmienka 30%-mala domov.....ani zachody kapacitne nespravili.....mas pravdu,zabudnime na velke uspechy nasho hokeja,ta doba sa uz nezopakuje....zial Bohu....ked sme boli majstri,bol to skoro narodny sviatok ked prisli hraci zo sampionatu.to budu uz len spomienky..... :-(
kecemis
@Haji (6.5.2018 22:24)

Prepac ale nezobrazil Sa moj koment pred chvilou. nejak mi to blbne. Len v skratke nemyslel som slaby alebo silny. Dnes uz tie rozdieli Su male, ale stale je spicka ako Canada, Rusi, Svedi, Fini a proti Takemu Sa kazdemu slabsiemu bra lahsie , biz stresu. Dnes Si Myslim hrali Velmi individualne. Az mi to hranicilo s podcenovanim. A @Leaela ma Pravda zanedbala Sa vychova. Nie sme tak velky a nemame az take moc Na vyber
haji
@Kecemis (6.5.2018 22:35)
Souhlas, s tebou aj s @Leaela. Některé věci jsou i u nás když ne podobné, tak stejné. Ale pojďme dál, život i mistrovství se vyvíjí, ne? Hezký pozdní nedělní večer přeji všem!
zolik
Zazrak sa nekonal. Nakoniec som rada, ze prehrali len o 2 goly. Tych nepremenenych sanci mali Svajciari daleko viac. Objektivne videne vyhrali zasluzene.
Suhlasim s Vasimi nazormi. Peniaze sa do sportu z rezortu vlady nedavaju, ale vysledky sa ocakavaju. To nie je dobra politika. A nie len v hokeji. Niekedy mam pocit, hlavne pri zimnych sportoch, ze mame viac funkcionarov ako sportovcov.
haji
@Kecemis (6.5.2018 20:26)
Dávám ti za pravdu. Čekala jsem na záznam utkání a fakt pěkný hokej!
haji
@Lizatko (8.5.2018 09:09)
Chladničku jsem otvorila a hokejistov nieto. Zato v telke a v diskusii Varechy, jejda!!
haji
Oh, tady je hokejově neživo. Halóó, hrajeme!
kecemis
@Haji (8.5.2018 16:14)

U nas len zacina pracovny den, takze hokej ide viac menej v mojej predstavivosti. Ale myslim ze znova zacinaju prekombinovavat akcie. Namiesto priameho tahu na branu sa vrtia v strede ihriska a odtial sa gol nedava.
1x haji
torticka
Mne sa zda, ze hraju nasi kazdy sam. Ziadna normalna prihravka medzi sebou. Keby tam pustili hrat mna, to by ste videli......
marianne
Majú zatial jeden bod, ak chcú trochu vody zamútiť, mali by čosi začať hrať ..potrebujú minimálne 6 bodov, aby mali šancu na postup, 3cenné body stratili so Švajcom......hádam tri body pripíšu dnes..
kecemis
Nemyslim ze bude 6 bodov stacit. Myslim ze budu mat problem postupit aj s 9 bodmi
marianne
@Kecemis (8.5.2018 17:20)
úprimne, myslím, že @kimlo má pravdu, že v slovenskom hokej už dobre bolo, ale nerada to píšem a počujem, nech majú šancu, bodaj by...
kecemis
S tym mozem len suhlasit. Zili sme len zo slavy silnej generacie. O vychovu novej nemal nik s kompetentnych zaujem. Boli radi ze usetrili peniaze.
kecemis
Tak zacina to byt zaujimave. Rakusko ma tiez len jeden bod, tak budu otravny ako muchy.
haji
Goal! Hurá, už to začíná vypadat líp!!
haji
@Kecemis (8.5.2018 16:34)
Jsem vypadla ze hry, měla jsem dlouhý telefonát, konečně hoši "rozvázali"!
haji
@Afataga (8.5.2018 18:33)
Vypnu telefon aj zvonek, na dveře dám slamník a nalepím se na telku.
haji
@Kecemis (8.5.2018 20:29)
Děkuji, hlavně aby byly naše. Nedáš, dostaneš.
Ani já jsem si to takto nepředstavovala. Švajc hraje dost hrubě a naši přitlačili víc na pilu. Pravidla nepustia, tak je správně.
kecemis
@Haji (8.5.2018 20:59)

Tak uz to bude v poriadku. Prave som sa vratil, tak padol vyrovnavajuci gol
1x haji
haji
Tak jo, teď, po druhé třetině to komentátor přirovnal k mejdanu mladých bez rodičů. Trefnééé!
haji
@Kecemis (8.5.2018 22:51)
Děkuji, vydreté je lépe zapamatovatelné. Věřím že i pro hráče víc než poučné. Hezký zbytek večera a děkuji všem za držení pěstí!
janger
Konecne, ze sme raz aj vyhrali! Blahozelam nam vsetkym! A aj nasim ceskym varechacom tak isto :-).
1x haji
haji
Dánsko vykleplo Finy 3:2, fakt se "dějí" věci!
Jsem tu, na značkách, hrajeme s Frantíky a pak s Ruskem. Věřím, že to dáme! obojí!
kecemis
Na kazdeho moze raz dojst. Dufam ze na nas uz doslo, tak ziadne prekvapenia. To si nehama na Rusov. Verim ze CR tiez sa uz pozbierala. Iked to bude tazke, Rusaci idu ako stroj.
1x haji
haji
@Kecemis (10.5.2018 16:07)
Je tam - krásný gól! Ukázkový! Mně se hryzl noťas, ale už jsem zpět. Jasné, že ještě 5!
Jojo, ten náš zápas bude hustý. Dojely posily, ale jestli nastoupí - se neví. Dělají s tím tajnosti.
haji
@Kecemis (10.5.2018 16:31)
Oj, hezky jsi to napsal. Jen by to chtělo kousek vteřinového lepidla pod pažama a nebo trochu rozumu pod helmy... hrát v oslabení je zbytečně vysilující. Tak snad něco pochopili, divočáci.
haji
Fajn, už jsou tam dva, chlapci jsou při chuti!
haji
Potvorka chuť se na strany nehraje, napadá obě strany.
haji
@Marianne (10.5.2018 17:57)
Ahoj! Sledujeme a já k tomu ještě chystám vanu, hledala jsem štupl. Na večer mi kýbl na nervy stačit nebude. Něco musí být v luftě, ne a ne ho dát!!
haji
@Haji (10.5.2018 18:10)
Hurá, jsem to přivolala!!lalalala
marianne
@Kecemis (10.5.2018 18:06)

@mirko tak tuho pracujem, že až keď z vedľajšieho baráku zarevali goool, tak som zapla telku...úplne som zabudla....no a teraz sme gooool dali....:-))
1x haji
kecemis
@Marianne (10.5.2018 18:10)
Mariannka ved ja tiez. A v praci. Doniesol som so tablet, ale sledujem len pisany text. Takze obraz nemam. Ale obcas som v obraze.
1x haji
haji
@Haji (10.5.2018 18:20)
Chválabohu, to je za ten neuznaný!!!
haji
@Afataga (10.5.2018 18:12)
Nenapustím, zašpuntuju, musí ostat prázdný - aby se všechny moje nervy vešly... už teď je mi připonaměklo.
mariamka
decka tesim sa s vami, skoro ma aj nadej opustila, ale zatial zije. A drzim aj bratom.
1x haji
haji
@Haji (10.5.2018 18:25)
To sem to hezky zmutovala. Blahopřeji - česky : k vítězství, po slovensky : k výťazstvu. Ta rozdílná yi mi dávají na frak.
haji
@Kecemis (10.5.2018 18:22)
Nakonec to USA 3:2 s Lotyšskem vyhrálo.
haji
@Haji (10.5.2018 18:34)
Konečně nám to daly na sklo v čtsport a ještě se hrajé
haji
USA/Lotyšsko 3:2
čt sport jel vzápětí rychlý záznam, tak mě to znejistělo. Napínavý zápas a Usa se hezky zapotilo.
haji
Jednu máme vnašem kožichu. Ruský medvěd byl úspěšný.
haji
@Kecemis (10.5.2018 20:18)
Ano, zvláště v utkání s Ruskem /dříve CCCP/, když jsme ještě hráli v jednom týmu s vámi, tak bylo jisté, že když dáme první gól, tak to pro-jedeme.
marianne
@Haji (10.5.2018 20:14)

Zatiaľ hráte dobre, jeden gól to o chvíľu nemusí byť pravda....ste aktívny,aj korčule vám dobre korčuľujú.... no len Rusi sú Rusi....
1x haji
haji
2:1 v první třetině - to je fajn.
haji
@Kecemis (10.5.2018 20:37)
Jen ten drive udržet i v dalších dvou třetinách a nenechat se rozhodit!
haji
@Kecemis (10.5.2018 20:40)
Ba, o tom nepochybuj. Naše obě dvě rodiny seděly u svých telek a fandily o dušu. Hlavně ocko mojej mamy bol velmi vznětlivý a nekdy aj utiekol od telky, aby ho netreslo.
kecemis
@Haji (10.5.2018 20:40)

Vsetko bude v poriadku. Len nezacat uz teraz drzat vysledok. A treba ich trovhu znervoznit. Potom budu robit chyby.
1x haji
haji
@Kecemis (10.5.2018 20:43)
Jsem napnutá, bo Rusi většinou mívají druhou třetinu odlišnou od té první.
marianne
@Haji (10.5.2018 20:46)

len teraz bacha na nich, dostanú v šatni trenérské kvapky a pôjdú ako draci...:-)
1x haji
haji
@Marianne (10.5.2018 20:50)
A bůhví co ještě. Dřív to měli ještě horší, tam padaly nejen kapky, ale aj ťažké tresty.
haji
je tam druhý no ja to se dalo čekat
haji
@Marianne (10.5.2018 20:50)
A dnes to máš o hodně horší, mají nahráté kdeco a pouštějí si to, dělají z toho "výtahy" a chyby a slabá místa objeví hned.
kecemis
Nic sa nedeje. Mate tam skutocne hviezdy NHL. Pastrnak a Krejci. Oni to zvladnu.
1x haji
haji
@Kecemis (10.5.2018 20:56)
Je tam další, máš pravdu - jsou to hoši šikovní - a zvaž, že toho moc nenaspali a jde jim to!
haji
Začali být jako vosy - to je ten rozdíl od první třetiny.
haji
Tak jdeme do třetí třetiny, chtělo by to vycenit chrup!
zolik
Super! Ten gol Pastrnaka bol ukazkovy! Gratulujem a tesim sa ze Cesi zasluzene vyhrali. Ale bolo to docela o nervy.
@Haji zijes este? ;-)
1x haji
haji
@Zolik (10.5.2018 22:34)
Žijem, u toho posledního gólu jsem byla v kuchyni si nalít štamprli, zvuk na plno, ale dala jsem oboje, pohárek a záznam Davidova gólu! Ale to co bylo předtím - moje nervová soustava byla jako struna napnutá a aj jsem křičela, susedi sa asi radovali.
haji
@Zolik (10.5.2018 22:34)
Děkuji za gratulaci, jsi zlatá! Díky všem co drželi pěsti aj palce! Je to doma!
kecemis
@Haji (10.5.2018 22:39)

Gratulujem. Teraz uz mate len lahsie teams. Ono to moze byt zradne, ale pri dvoch Davidoch sa dostanete na cello skupiny.
1x haji
haji
Děkuji moc, však to sám vidíš, že se pořád něco děje i netradičně. Věřím, že posila aj chlapce stmelila, mají příkladný vzor, pro tým jako Boží Požehnání. Také musím uznat, že jsme měli hodně velké a mnoho štěstí. Takové : "puk tyč, tyč a pryč" - to mě omývali.
haji
Je tam gól, šikovní chlapci!
haji
Jdeme do třetí třetiny stav 2:3 a pořád pěkný hokej, sedím si na pěstích, bo držet je míň! Pome!!
kecemis
No aka ma dostali. Mall to byte o 8 rank a zacalo omnoho skor.
haji
Dnes praskají hokejky jako třísky.
marianne
no sledujete toto čo sa deje, mám vela práce , ale očkom sledujem čo sa deje...len tak ďalej...
1x haji
marianne
no nevídali, čo sa deje , nemám kedy sledovať, len tak jedným očkom...ale dobréé to je...
1x haji
haji
Velmi pěkný zápas, hoši byli opravdu šikovní. No a jak to vypadá, tak se reklamuje....mojenervy...
haji
Krásný, dravý, napínavý zápas!! Není za co se stydět, naopak, štěstíčko se vykakalo na opačnou stranu.
afataga
@Haji (12.5.2018 14:34)

Fakt si sedis na vedeni:-), ved zborna, to je vyraz z tej doby pre ruskych hokejistov
haji
"Takže taraz si to odnesie zborna" - TERAZ žádnú zbornú /zatím a chválabohu/ NIKDE nevidím. OMG...
haji
Booóže, já měla bohatéé rodiče! Mně docela oblbla ta švédská hymna a chorál zpívajících, takže kde by se mi tam vešli Rusové. No, aj taková su!
haji
@Kecemis (12.5.2018 14:29)
V pondělí budu sedět na pěstích zase a ruský medvěd se může těšit od bratrů na další várku včeliček do kožichu.
marianne
neuverite, ale nedalo sa mi vložiť koment 2x....no dopadlo to ako dopadlo..čo už
haji
@Kecemis (13.5.2018 00:50)
Ano, to byl napínavý a velmi poučný zápas! Mám potíže s noťasem, tak už jsem se neprobojovala na Varechu. Nejenom že remíza, mohli vyhrát, moc k tomu nechybělo! Věřím, že si naši - vaši!! haha chlapci vezmou na pondělí mustr!
haji
Jsem tady! Aj s prvním gólom!!
haji
Se mi noťas slimákuje, ale aj tak jsem ráda, že to dává. Hezké nedělní odpoledne všem a všem maminkám poděkování a lásku k jejich svátku!!
Druhý gól! Jsme při chuti a to je dobře!
kecemis
@Haji (13.5.2018 16:19)

som tu tiez. Zial u nas je len USA Norsko. Ale komentatori sa rozplivaju nad Davidovcami. Aj US dali momentalne 2 gol. Ale je to troche nezazivne anyway.
1x haji
haji
A třetí gól, ani na tom nemusím sedět, chlapci jsou šikovní a soupeř jenom nastavuje kanavu, naši vyšívají!
haji
Jasné, jako ta chytrá horákyně, ne? Oblečená, neoblečená... haha Už jim bylo dlouho, tak budou ve druhé třetině hrát v oslabení - někdo se kočkoval.
haji
@Kecemis (13.5.2018 16:26)
Jdeme do druhé třetiny, Davidi jsou fajn, o tom žádná. Led je dnes vypečený, šlo to vidět hned od začátku.
A je tam čtvrtý gól!
haji
Pátý gól je tam, Francouzi jsou nějací odevzdaní.
zolik
Pekne, ked to takto pojde dalej bude tych golov 2x tolko. Aj ked fandim Cechom, tych Francuzov mi je az luto. Robia si z nich trhaci kalendar.
1x haji
haji
Jak vidno, ani korčule rozhodcu nemají dobré držáky.
haji
@Haji (13.5.2018 16:41)
Kočkoval se Francouz, už to vidím rozepsané - naši ještě vyloučení nebyli.
haji
Afi, sama vidíš, že je to celé samospádné. I kdybych teď začala obírat kapra, v klidu se najím a vyhrajeme. Další vyloučený Francouz.
afataga
@Haji (13.5.2018 17:58)

Nevidim, pocuvam v radiu, dobra nakladacka, az mi je tych zabozrutov luto :-)
1x haji
haji
Třetí třetina a stav je 5:0, hra 4 na 4, jsme se kočkovali navzájem
haji
@Afataga (13.5.2018 18:02)
Vás proháněli jako divý, měli si nechat něco na nás, jako by to vzdali předem.
haji
Jsem tady! Věřím, že to s mým noťasem dáme. Jdu si vytvořit hnízdo, abych už jenom sedla na pěstě! Že se ze mě stane hokejová roztleskávačka, jsem netušila. Jak vidno, člověk si nemá klást žádné hranice. Zdravím všechny hokejové fanynky a fandy! Věřím v naše chlapce, jsou šikovní!!
kecemis
@Haji (14.5.2018 15:25)
Ja sice nemam obraz ale z toho co citam to bude velmi tazke.A teraz gol. Rusi dostanu obrovsku chut a v druhej tretine nas roznosia na korculiach.
1x haji
haji
@Kecemis (14.5.2018 16:29)
Tak jo, po první třetině Rusko Slovensko 2:0
Ano, je to těžké, útočí a naši se tak tak brání. No a ve druhé třetině to nebude jinak.
haji
Náš útok je v druhé třetině podstatně lepší!
kecemis
@Haji (14.5.2018 17:09)
Vizera to ako by postupne stracali starch. Ale respect dufam ostane.
1x haji
haji
Ten Šestorkin má šest chapadel, dělá čest svému příjmení. Aj Čiliak umí kouzlit!
haji
Obecentstvo pěkně fandí - Slováci jsou slyšet. Dnes to komentovali, že Rusové jsou klidní a tiší fanoušci...
haji
Obrat v útoku je znát. Poměr střel: 11:8 pro Slovensko! 2. třetina byla lepší!
kecemis
@Haji (14.5.2018 17:28)
Aspon nieco. 3 cast pre nasich nebyva zla, I ked rusi budu kontrovat hru. A streli - zlepsenie o 550%
1x haji
haji
@Kecemis (14.5.2018 17:30)
Třetí třetina by se mohla ještě líp útočně povést a půjde to!!!! Vraj si čosi v kabine povedali...!!!! Hurá!!
haji
A nebo heslo?! Tyjo, je to divoké, každou chvíli někdo leží, moc se nepíská /oběma stranám/, chtělo by to kousek štěstí - mušku jenom zlatou, hmmm
haji
Tak jo, 4:0 - ale když to tak vezmeš, celou dobu 2:0, ten závěr bez brankáře - dalo se čekat. Ale zápas to byl dobrý.
Uvídíme, co nás ještě všechno čeká.
kecemis
@Haji (14.5.2018 18:14)
Ja som spokojny. Cakal som vacsi pridel. Su to mladi chlapci a musia sa ostrielat. Ukazuje sa ze to moze byt v buducne aj slubnejsie. Dakujem im.
1x haji
afataga
@Haji (14.5.2018 18:14)

priznaj sa, ze si poriadne nesedela, ja som bola na cestach, tak som pocuvala v aute, dost nebezpecne v tej premavke, ale prezila som
1x haji
haji
@Afataga (14.5.2018 18:21)
Ty jsi ale povedená! Dorazíš s křížkem po funuse a mě podezíráš z nekalostí! Podívej se nahoru, já mám dnes první příspěvek už v 15:25 hod.!! a tam jasně popisuji postup. A to jsem číhala, že se někdo zjeví dřív, ale uviděla jsem Mirka u jeho receptu, tak jsem šla do hlášení.
haji
@Kecemis (14.5.2018 18:18)
Jasné, já to také tak beru. Aj vy, aj my máme mlaďochy v týmoch, otrkat se musí všichni kolik jich je. Když se podíváš, aj Rusko je samý mlaďoch - výměna stráží muší bejt.
haji
@Afataga (14.5.2018 18:31)
Je ti prominuto, šoférovat bez ruk nemusíš. Ale projevit mi kapku uznání, by šlo, zlato, ne?!!
haji
@Kecemis (14.5.2018 20:10)
Vychutnáme - je to trochu razantnější než s Francií, Rakousko je bojovnější - a to je moc dobře! Jinak by si Francouz v bráně musel začít plést ponožky nebo luštit křížovku. 3:1 je příjemné skore.
kecemis
@Haji (14.5.2018 21:18)
Mozmo by mal moznost lustit krizovku v anglictine, ked uz ma tu zmluvu do NHL vo vrecku.
1x haji
haji
@Kecemis
Božemůj, že to ještě my budeme hrát vlažně, to mě nenapadlo. Chyby, lážo, plážo, majne nervy. 12:9 pro Rakousko na střely na bránu. 13:9 a je to gól!! OMG!!
haji
4:3 a je veselo, to jsou věci - nedáš, dostaneš - staré pravidlo pořád platí
haji
Dokonáno a světe div se i vyhráno. Matějové, ale naši.
kecemis
@Haji (14.5.2018 22:14)

Mozno Francouz cital Varechu a zacal sa obzerat po anglickych krizovkach. Hlavne ze to dobre dopadlo. Gratulujem
1x haji
haji
Děkuji, jsi milý. Včera už můj noťas byl ušlý, pak aktualizoval a do rána se uležel, sláva.
Jedeme dál a s chutí!
haji
Švýcarsko Francie 2:0, druhá třetina a vypadá to na převahu Švýcarska.
V 9.00 hodin jsem seděla na pěstech, bo můj spřátelený hokejový pes šel v narkóze na trhání posledních zubů, stařeček. Dal to a vzpamatovává se. Je to bojovník!
haji
Jdeme do třetí třeiny a je to 3:0, stejně jako Finsko USA 3:0
haji
Švýcarsko Francie 5:1, Suomi USA 6:2
kecemis
@Haji (15.5.2018 14:27)
Tak sa Francuzi nepostarali o zazrak. Tak teraz uz len dufam, ze sa dobre rozlucime v nasom poslednom zapase a o rok to bude lepsie.
1x haji
haji
Jsem tady, 2:0 vedeme!
@Kecemis určitě ano, rozlúčka bude hezká, naši chlapci sú pri chuti!
haji
Nečekala jsem nekonečný příběh a ono ano. Se dějí věci - aj v hokeji -
haji
Ty dnešní zvraty mi nedělaly dobře, je fajn, že to chlapci vyhrali 7:4, uf
kecemis
@Haji (15.5.2018 18:18)

Aspon nieco sa podarilo. Zial s teamom ktore neziskalo ani bod. Co uz. Myslim ze teraz bude zaujimavejsie sledovat Rusi Svedi. I ked o nic nejde.
1x haji
haji
@Kecemis (15.5.2018 18:22)
Rusko Švédsko 1:3 a pěkný zápas. Jdeme dál, dnes si to dáme s USA.
P.S. Dobré zprávy, hokejový pes to včera zvládl, chudší je o nějaký zub, ale chválabohu, pár mu jich přece jenom zůstalo. Vše proběhlo dobře a Miky si navečer dal i granulky. Statečný pes - hrdina! Jsme všichni moc rádi!
haji
@Afataga (16.5.2018 09:52)
Děkujeme, milá Afi!
Ten zápas s USA je až zítra, mám nějaký časový posun.
kecemis
@Haji (16.5.2018 18:58)

Tak to mi je luto. 2:0. Ale este nieje koniec a vsetko sa moze zmenit
1x haji
haji
@Kecemis (17.5.2018 16:30)
Děkuji za přání. Už je to 2:1 - podařilo se Řepíkovi. Ano, je to dobrý soupeř.
Kanada vede stále 1:0 nad Ruskem.
haji
2:2 a teď začnou být USA nepříjemní.
haji
@Kecemis (17.5.2018 17:22)
Jojo, veselejší! A kde to vzalo ten obrat Rusko Kanada na 2:2? Zápasy jdou oba zároveŇ a nestíhám...
kecemis
@Haji (17.5.2018 17:12)

Tak a zacina sa presilovkou. To by sa malo vyuzit a potom si dat pozor a sustredit sa na rychle protiutoky.
1x haji
kecemis
@Haji (17.5.2018 17:30)

Ja tiez stiham len tak tak. Ale pouzivam dva pocitace (pokial nepride sefko)
1x haji
kecemis
@Haji (17.5.2018 17:30)

Och nie. Tak to ma chlapec smolu. Aj Rusi museli dotahovat, ale oni boli uspesnejsi. 3:3
1x haji
haji
Bude přesilovka - už druhá, co se trenér USA brání ústně - no co - hrajeme!
haji
@Kecemis (17.5.2018 18:07)
Myslím, že jsme to v první třetině produmali, byla že to slabota z naší strany. Já ji neviděla. A jak chybí celá třetina, bývá to znát.
kecemis
@Haji (17.5.2018 18:25)
Chybalo trosku toho stasticka. Hlavne na konci. Ale medaila stale moze byt. Ak sa dobre pametam, tiez Vam chyba par rokov.
1x haji
haji
Ilja s týmem také jedú domov. No co, súboj titánov bude mít jinou podobu.
kecemis
@Haji (17.5.2018 18:35)
Myslim, ze uz davno na MS neboli tak silne teami, ako tento rok. Takmer vsetci mali viac alebo menej posil zo zamoria, co vyrovnalo uroven a kvalitu. Samozrejme sa presadzuje krajiny aj s dobrou mladeznickou zakladnou. A ta chyba nam, ale myslim ze aj v Cechach sa zacina pomalicku prejavovat tiez.
1x haji
haji
@Afataga (17.5.2018 19:15)
Když se hraje dobrý hokej, ráda se podívám, aj když hrajú inostranci či neslovanci. Jasné, že mě to víc táhlo, když jsme hráli my či bratia, to nepopírám. Hokej je pěkná hra. Jen je mi malá obrazovka, bo už houby vidím a puk je nějaký rychlejší... Hezký večer! U nás prší, docela se ochladilo.
zolik
Ja ten hokej uz dopozeram. Mam este Svajciarov. Budem s nimi hucat v krcme :-)
haji
@Zolik (19.5.2018 17:10)
Dívám se na Švédy s USA a je to 6:0, Ken si ani nevrzl.
Blahopřeji Švýcarům - zdolali Suomi - a to je na smeknutí!
zolik
@Haji
noviny su plne hokeja. Svajciari blbnu. a ani sa im nedivim.
tento zapas bol dost ubohy. Amikom dosiel dych.

1x haji
kecemis
@Zolik (19.5.2018 17:25)

Drzim vam palce. Moze to byt zaujimavy zapas. Skusenost a kvalita proti nadseniu a snahe. Snad sa stihnem vratit domov aby som mohol sledovat. Zo zaznamu to nie je to spravne orechove. Hlavne ked uz viem ako to skoncilo.
1x haji
haji
Tyjo 1:3 vedou Švýcaři nad Kanadou. Říkat mi to někdo před zápasem, neuvěřím!
haji
@Zolik (19.5.2018 17:25)
HalÓ Zolik, už jsi v hospodě? a nebo venku? Podle mě musely už teď všechny hospody ve Švýcarsku padnout řevem, emocemi ...
haji
2:3 Kanada snížila rozdíl a je to napíínavéé
haji
@Zolik blahopřeji k zaslouženému vítězství!! Fest to oslavte - úspěch jako vrata!
zolik
@Kecemis
@Haji
Uzasna atmosfera. Krcmar po 2. gole uz aj v lokale fajcit dovolil a po 3. narazil sud piva gratis. Ja som pila strik a zrazu predomnou pivo. Senk sa triasol vybuchom oslav po poslednom odpiskani. Viete ja to mam vo fandeni takto:
1. Slovensko - lebo ved jasne
2. Cesko - lebo ved bratia, tiez jasne
3. Rakusko - lebo cela moja rodina (synovia a manzel)
4. Svajciarsko - lebo tu uz roky zijem
Postup do finale bolo velkym prekvapenim aj pre samy/ich (uz neviem ci y/i) domacich fanusikov.
Som rada, ze ste na mna mysleli. Ako vidite, dosla som domov slusne este pred polnocou ;-)

haji
Tak už je jasné, že Kanada to nebude, tak nám z naší hokejové fandovské formace zbývá už jen to Švýcarsko! Držím pěsti!! @Zolik
haji
Z technických důvodů nesedím na pěstích, ale posnažím se jinak.
zolik
@Haji
Vdaka. Bolo by ozaj velkym prekvapenim keby Swiss chlapci vyhrali. Tu je hotovy medialny osial.

1x haji
haji
@Zolik (20.5.2018 20:17)
Z celého srdce jim to přeju - už kvůli tomu - aby vyhrál lepší tým. Teď se ukazuje, že potíže ČR týmu byly na místě - a výhra pokakané štěstíčko. 5:4 v nájezdech.
1x zolik
zolik
@Kecemis
Ved to! Vydrzat! Je to 2:2 a ide sa do 3/3. Je to pekny zapas. Prave svajc. komentator zahlasil: " Je to adrenalin az do koncekov vlasov". Davam mu za pravdu :-)
kecemis
@Zolik (20.5.2018 21:40)

ja som sa vratil len nedavno s prace a videl som len 10 minut z druhej tretiny. Ale je to napinave a bude este viac s ubudajucim casom.
1x zolik
zolik
@Kecemis
ide sa do predlzenia. Euforia stupa a uz mam prepoteny dres. Vyborny zapas, na oboch stranach. Najneskor teraz by si @Haji mala sadnut na päste :-)

kecemis
@Zolik (20.5.2018 22:15)

Tak vyhrala skusenost. Ale aj tak gratulujem k peknemu druhemu miestu.
haji
@Zolik (20.5.2018 22:15)
Blahopřeji ke stříbru, byl to napínavý zápas. Ono to štěstíčko nakonec sedlo na stranu soupeře. Škoda. Ale určitě příště to bude lepší - chlapci jsou šikovní, o tom žádná!