Ako spravit lesklu cokoladovu polevu? Idem polievat plnene medovnicky a neviem ako na to. Dakujem.
@zareagujDiskusie
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 61 najnovší komentár dnes 14:37
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 80 najnovší komentár 3. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Amandaf: Panvica 21 najnovší komentár dnes 17:44
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 61 najnovší komentár dnes 14:37
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 205 najnovší komentár 5. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 80 najnovší komentár 3. mája 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 61 najnovší komentár dnes 14:37
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 1 najnovší komentár 3. mája 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Pečené kuracie rezníky so zemiakmi z jedného plechu VIDEO
- Krtkova torta na plechu VIDEO
- Vanilkové lístkové tyčinky s tvarohom VIDEO
- Domáca Sacherova torta VIDEO
- Šľahačková bublanina s rebarborou a jahodami VIDEO
- Ako si doma čistíte varešky? Doprajte im dlhý kúpeľ a budú ako nové VIDEO
- Míša rezy VIDEO
- TOP rebríčky: Najlepšie recepty uplynulého mesiaca, to je doslova koláčová žatva! Pozrite sa, aký koláč zabodoval na celej čiare
- Čo nás naučili: Mamine koláče, tie sú najlepšie. 11 receptov, ktoré potešia jazýček a pohladia dušu
- Samé dobroty: Krtkova torta na plech aj kapustové fliačky. 15 najsledovanejších aprílových videoreceptov
- Jemné cesto, chutná plnka: 8 variácií na obľúbené pité. Upečte si klasické jablkové, ale aj hruškové, makové, orechové či perníkové
- Tieto sa na Vareche osvedčili: 10 najklikanejších jahodových receptov minulej sezóny
- Malá zmena s veľkým efektom: Ako jesť zemiaky, ryžu či cestoviny a nepribrať? Spravte s nimi túto jednu vec
- Voňavé kvety: 10 receptov na bazový sirup. S cukrom i bez, a aj s návodmi, ako predĺžiť jeho trvanlivosť
Tento koment som dala priamo pod polevu "Ganache" ale hodi sa aj sem tak prikladam:
== @tothka : ano, tato poleva je vynikajuca ale ma vlastnosti, ze ostane vzdy s MAKKYM povrchom.
Ako pise @radost /dakujem/, nebola by preto vhodna na drobne kolaciky, ktore potrebuju polevy s tvrdym povrchom, cize klasicke varene cokoladove polevy z kakao prasku alebo kombinacia cokolady a masla alebo stuz. tuku.
Aj keby si pridala do Ganache viacej masla /co by sa zdalo ze by mohla stvrdnut/ tym, ze obsahuje vela slahacky, "skrupinkovy" povrch sa z nej nedosiahne co je dokazom aj napr. to, ze ked sa z nej robia "truffles" hoci tieto su v tuhom skupenstve a drzia tvar sa pri dotyku alebo v pusinke kompletne rozpustaju. /Ja robievam tieto aj s pridanim "Philadelphia cream", ktory je sam o sebe tuhy ale musim povedat, ze tak isto ich povrch ostane na dotyk makky a tym padom, NIE je tato poleva ozaj vhodna na drobne kolaciky ani medovniky.
Dakujem za ? a zelam uspech s peknym vysledkom tvojich vianocnych dobrot.
Dakujem velmi pekne vsetkym varechacom.
Dobry chcela by som sa spytat kolko by trebalo na velky plech dakujem ci 3nasobna davka by stacila