Rôzne

Email

ajdzi - bez fotkyajdzi, 27. mája 2016

ahojte, prosim vas, neuverejnili mi recept s tym ze na moju majlovu adresu bol zaslany majl, pricom mi ziadny neprisiel, respektive mozno som sem dal nejaku inu majlov adresu pri registracii a teraz neviem zistit aku som sem dal, neda sa to niekde v nastaveniach zistit? dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

grejsy
Ja som pred pár dňami poprosila redakciu , aby mi tiež napísala emailovú adresu , nakoľko som ju zabudla pri registrácii, no doteraz sa mi nik neozval a ja stále čakám.
redakcia
Dobry vecer, Ajdzi,

mail z redakcie sme Vam napisali na mailovu adresu, ktoru mate uvedenu vo svojom profile na Varecha.sk. Ak ste ho však nedostali, tak Vas poprosime takto o upravu Vasho receptu Krcmova marinada, ktory ste dnes na Varecha.sk pridali na zverejnenie.
Prosime Vas, aby ste vymenili uvodnu hlavnu fotku - nahrajte, prosim, fotografiu hotovej marinady, ktoru mate na konci postupu. Suroviny na pripravu ako hlavna fotografia nie su vhodne.

Dakujeme za pochopenie
redakcia
@Grejsy (27.5.2016 21:06)

Dobrý deň, Grejsy,

Vašu žiadosť o poskytnutie mailovej adresy patriacej k nicku Grejsy, sme dostali z mailovej adresy, ktorú nemáme zaregistrovanú. Keďže nemôžeme poskytovať mailové adresy tretím (cudzím) osobám, napísali sme správu o Vašej žiadosti na mail Grejsy, ale žiadnu odpoveď sme nedostali.
Teraz, na základe Vášho komentára, Vám mail Grejsy pošleme na mailovu adresu, z ktorej nám prišla Vaša požiadavka.
Želáme pekný deň.