Rôzne

Dakujem Vam ...

jarbra - bez fotkyjarbra, 24. decembra 2014

Mili ,, Varechaci ,, dakujem Vam za skvele chvilky virtualneho hodovania pri citani vybornych receptov, za zaujimave ocarujuce a podnetne napady pre sikovne ruky a zelam vam pekne a pohodove prezitie vianocnych sviatkov a v Novom roku vela zdravia, stastia a samozrejme prinos dalsich tvorivych napadov. Tesi ma, ze mozem byt tu s vami na VARECHE !

@zareaguj


Diskusia k téme

silvi
nemas za co moja aj ja tebe prajem pohodove vianocne sviatky a bohateho jeziska
1x jarbra
hubata
Ďakujem @jarbre za to že ma naučila nebáť sa ani betónu ...... (kuk do jej nápadov). Tiež želám krásne Vianoce a šťastný nový rok 2015 všetkým členkám a redakcii portálu www.varecha.sk.
1x jarbra
pusta1
dakujeme, tiež tebe splnenie tvojich krásnych prianí, dobré varenie pri dobrom zdraví nielen na Vianoce ale aj celý Nový rok 2015 :-)))
1x pusta1
nickdik
Nedá sa nekomentovať- varecháci a varecháčky. Mnohokrát som čerpala z vašich námetov, rád , skúsenosti aj komentárov.Dúfam, že Varecha spolu so všetkými ktorí jej vdychujú čarovnú dušu, prežije nasledujúci rok v plnom zdraví a v čo najväčšej pohode.P.F.2015.
1x jarbra
malilinka
Jarbra, píšeš, že každých päť rokov užívaš cesnakový elixír. Prosím Ťa, po čas užívania "vonia" telo po cesnaku? Je možné sa s tebou skontaktovať aj cez email? Ďakujem
jarbra
@malilinka , prepac tvoj komentar som precitala teraz, ked potrebujes radu, alebo poradit napis mi do TS. Potesim sa. Prajem pekny den.