Ako schudnúť

90 dnova rozlisovacia dieta

hanee - fotkahanee, 19. mája 2012

Videla som ze su tu nejake recepty k tejto diete, ak mate niekto
zaujem, mam nascanovanu knihu v .pdf, poslem mailom
dietychtivym varechacom .o))

@zareaguj


Diskusia k téme

arko
Myslim ze tymto porusujes autorske prava:)
3sandra3
@arko fúúú, kto sa dnes zaoberá autorskými právami.... piesne, filmy...všetko sa sťahuje z netu. Tak prečo nie aj diétu.
mayik
Žienky pozor na tu diétu, nemám s ňou dobré skúsenosti....
hanee
Dievcence, odoslane. Prajem vela zdaru. Ako vystudovana dietna sestra verim iba jednej diete, jest menej ako dokazem denne spalit .o)) Ziadna novinka. Ale to chce omnoho viac usialia, ako papat tabletky alebo ine zazracne preparaty na chudnutie. To ale neznamena, ze som nevyskusala vsetky mozne diety na ktore som natrafila a vzdy tajne dufala ze tato uz konecne zafunguje .o)
rikinka33
Žienky, niekto nadáva, niekto chváli. A ja chválim. Presne pred rokom /1.5.2011/ som s nou začala, schudla som za 90 dní 15kg a tie si držím doteraz !!! Som na tejto strave dodnes, proste mi zapasovala, jem všetko, nič si neodopieram, akurát si to delím. Ja Vám ju odporúčam :-). PS: a nemám žiadne zdravotné problémy po nej. Akurát sa mi zlepšila činnosť štítnej žľazy :-).
hefi
aj ja som pred 5 rokmi zostala po nej ľahšia o 15 kg a teraz som znovu o to ťažšia a ešte k tomu aj trošku viac☺ Ak raz s ňou začnete, musíte sa tak stravovať stále. Je to vlastne delená strava.
1x milina
an3da
Ale ked ja nerozumiem niektorím českím slovám... čo je lilek? A merunka
to je možno marhuľa? Brambory sú zemiaky, to viem, aj pepr - to je
korenie...
an3da
Vysnorila som to isté v chorvátštine, áno je to baklažán. A merunka je
marhuľa, to som uhadla :-)))
marianne69
ja som dlho nevedela co su to jahly,cizrna alebo lucerna to neviem doteraz...:-)
rikinka33
Hefi, pri každej diete máš jojo efekt, preto sú nezmyselné vtedy, ak sa toho stravovania nebudeš držať aj po. Delená, 90DD, dukanová...ak niekomu vyhovuje taká strava - tak vyhral. Ten jojo efekt by sa tam nemal objaviť. Také kilo, dva, tri je myslím pohoda. Ale ak niekto drží dietu, skončí a prejde na starú stravu....o ničom.
evanaaa
To je dobre, že som nikdy žiadnu diétu nedržala, aj keď poznám ženy, ktoré sa trápili a - zbytočne. Dnes sa pristavila dcéra mojej známej, drží nejakú diétu, ale je pod kontrolou pritom, ( merajú jej základné údaje - tlak, cukor, tuk....), tuším sa to podobá diéte podľa krvných skupín, neviem, schudla asi 12 kg, len neviem za aký čas, ale je nervózna, nespokojná....možno z toho chudne, nie priamo z diéty.
@marianne69 , jáhly nie sú geršle, alebo pšeno? C
evanaaa
....skočilo mi to preč, ani som neklikla. Lucerna je tráva, kŕmna rastlina ( troj-štvorlístky pre šťastie) a cizrna je cícer.
1dina1
ahoj hanee velmi pekne ta prosim , vedela by si mi to poslat na moj mail? dianaklovacova272@gmail.com . dnes mam za sebou 1. deň :)
hanee
odoslane pre dalsiu varku zaujemnkyn .o)
keby som vedela ako prilozim moje porovnavacie foto s rozdielom 27 kg za 9 mesiacov. Suhlasim ze po kazdej diete musi nastat jojo efekt, preto je potrebne sa k tomu postavit ako k zmene stravovacich navykov a nie ako k casovo obmedzenej zalezitosti.
Aaaaaaale, sem tam si treba aj dopriat! Este raz, vsetkym drzim palce a prajem vela uspechov v boji s kileckami .o)
hanee
@1dina1 , snazila som sa, ale mail sa mi vratil, ze adresa nieje platna...
majka132
Ahoj, prosim mohla by si mi tiež poslať diétu? Chcem ju skúsiť a neviem ako začať... Ďakujem.... majka.vlkov@gmail.com
smajlik949
Ahojte, ja som túto diétu skončila 1.9.2012. Nedržala som ju 100%, vodové dni som úplne vynechávala, kde tu som ti dala aj to čo som nemala a schudla som 10kg, tuky mi klesli o 8%, zlepšilo sa mi trávenie aj pleť. Kávu a cigarety som nevynechala akurát som sladila s "agave", bio sladidlo. Teraz uvidíme aký to bude mať následný efekt. Kamarát schudol 21kg, teraz je už pol roka po diéte a pribral 2kg naspäť. Na dovolenke som si dopriala aj pizzu aj krémové polievky a prišla som o 1,5kg ťažšia, no následne som to do dvoch dní dala aj dole. Tak asi toľko k mojím poznatkom :)
wickykuk
aj ja, aj jaaa!! :D hanee, mohla by som ta poprosit o tu knihu?chcela by som to vyskusat. wickykuk@yahoo.com dakujeeem!
ja1978
ja som držala zu dietu a schudla som 13 kil. Prevazne som jedla nase domace potraviny (ovocie, zeleninu, maso)
No jedna znama mi rozpravala, ze jej kamoska drzala tu 90 dnovu dietu a nasledne 90 dnovu udrziavaciu a skolaboval jej organizmus.
Takze bacha na to. Neprehanat to.
ivika7777
ahojte ... aj ja som držala 90dd a schudla som 15kg ... ale po tejto diete som sa rozhodla jesť delenú stravu ... lebo mi to vyhovuje.Nemusím si variť osobitne len tajomstvo je v tom keď napr. uvarím v nedelu kurča s ryžou že jeden den jem ryžu a druhý mäsko .... takže aj pre matky s deťmi a manželmi..... uvidíme čo a ako ... ešte by som potrebovala nejakých 5 kg ... ale nedarí sa ale aspon nepriberám nič späť a to ma teší :-) toľko moja skúsenosť
jajinka56
ahoj, můžu taky poprosit na zaslání knížky na mail kanicka17@seznam.cz nebo jestli někdo nevíte na jaké stránce bych si to mohla stáhnout? děkují :)
slimacka
Dobré rady a recepty pri 90 dňovej diéte môžete nájsť aj na tomto blogu  90dnovadieta.wordpress.com
aj keď osobne si myslím, že žiadna diéta nie je zázračná a stačí len začať zdravo jesť a cvičiť! Nie je to klišé, je to fakt pravda.
dadinka
Hanee, smiem poprosit o zaslanie knihy 90 dnova rozlisovacia dieta v pdf formate na mailovu adresu: dadinka@gmail.com
Chcem si to najskor pozriet, potom si ju mozno kupim. Dakujem moc.
labdulka
Hanee, smiem poprosit o zaslanie knihy 90 dnova rozlisovacia dieta v pdf formate na mailovu adresu: lucia.martonova@generali.sk
Dakujem pekne
vajdulkam
Ahoj Hanee, poprosila by som aj ja o zaslanie tejto knihy- 90 dnova rozlišovacia dieta. Moja imailova adresa je: vajdulka@gmail.com Dakujem pekne
vierasab
Ahoj Hanee, poprosila by som aj ja o zaslanie tejto knihy- 90 dnova rozlišovacia dieta. Moja imailova adresa je: vierasabikova@gmail.com Dakujem pekne


kk76
Ahojte
hanee mohla by si, prosim, aj mne poslat tu knizku 90-dnova rozlisovacia dieta na kristi.krummerova@gmail.com ?
Dakujem pekne :)
mija20
ahojte, hanee prosim prosim bolo by mozne poslat mi tu knizku niekde som ju stratila a viem ze je to dobra dieta schudla som podla nej uz a teraz po porode mam veeeelmi vela kg naviac prosim mija20@centrum.sk
labaja
Ak by sa dalo mohla by som poprosiť o zaslanie knihy na bagodabagoda@gmail.com .Ďakujem a pekný večer
rufusa
super dieta s manzelom ju drzime od 3.1.2014 podarilo sa uz aj zhodit a takmer bez hladovania
rufusa
a netreba knihu, staci vytlacit link od slimacky a dodrziavat ho, je tam rozpis a recepty na kazdy den
golga
Hanee prosím môžeš miposlať knihu pdf-ku 90 dňovky na mail? Veľká vďaka. antonia.golanyova@gmail.com
Vopred ďakujem a prajem pekný deň :-)
daniela128
Hanee poslala by si mi prosim ta tu knihu na daniela.takusova@gmail.com ? Ak ju este mas. Dakujem pekne, pekny den prajem :)
kaca
Hanee, chcela by som ťa poprosiť, či by mi si mi neposlala tú 90-dňovú diétu, prišla by mi veľmi vhod, počula som, že je celkom účinná. Budeš taká dobrá? :) Moja adresa je katarinagagova@centrum.sk.