VARÍME V SOBOTU :-)

emery - bez fotkyemery, 31. augusta 2014
Ako každý deň, dnes sobota sa pýtam doma: Kamilka, čo bude dnes dobrého? Kamilka rozumej moju mamu, volá ju tak otec. Pozeraju hodne istu relaciu na istej tv frekvencii.
Takže, dnes som bola sám doma a nechali mi zajaca, že na perkelt.
No, som sa vytesila: cibuľu, cesnak som rozmixovala ( tak mierne ), nechcelo sa mi plakat, oprazila, dala som rascu, porestovala, pridala som mäso, kúsok orezane, a zvyšok s kosťami. zaliala som vodou, hodila bujón a nechala tak, ved nech sa varí.
A hybaj natierat záhradku, bracho sa mieni ženiť, treba chalúpku okrašliť :-) no kým som sa spamätala, už mi perkelt ťahal nos z kuchyne. Ak už niekto ratoval perkelt, vie ma pochopiť :-) som oplachla mäso, vymenila výpek a dovarila s mliekom a kukuričným škrobom, dochutila koreninami (aby nebolo citit) a s malymi halustičkami sa naši zalizovali. na kostiach aj náš batôžtek-Hugo, náš pes :-)
p.s. tato sa ma spýtal, keď došiel dom: a neprihorelo ti niečo? NIE.... :-)
@zareaguj


Diskusia k článku

jakamaka
:):) Správna gazdinka sa vynájde vždy... :):):) stáva sa.. :):):):)
radost
malá lož-ktorá upevní v rodine mier..nie je hriech..:-)
šikovná si..
rea1
:-))))))) samozrejme, že neprihorelo! veď videl niekto niečo? nevidel. chutilo? chutilo. tak neprihorelo. ani mne - aj keď som vtedy, pred rokmi, vyhodila ten špenát aj s hrncom. :-)
emery
:-)))) som sa pobavila, raz som robila pukance, tusim som mala 12 letokruhov a hrniec tiez putoval do kosa :-) sa clovek nauci na vlastnych pokusoch.
hubata
@emery : kdežeee, čoby prihorelo? Ani u nás nikdy neprihorelo, koláč sa nespálil, jednoducho to tak má byť..... hehe.



 



TOPlist