Recept alebo vtip?

rea1 - bez fotkyrea1, 26. júla 2012
Ako sa tak hrabem medzi rôznymi receptami a mailami, aha, aký "recept" som našla. Lenže do oddelenia receptov ho nemôžem dať, tak aspoň takto. Nemenila som rok, nemenila som nič, ako prišiel, tak posielam ďalej. :-)


Silvester 2003:
Nadišla doba zvýšenej životnej úrovne, doba správnej relácie cien, doba boja proti obezite, a preto si Vám dovoľujem zaslať tento lacný a jednoduchý recept na výživné a rýchle jedlo.

Suroviny:
Cibuľa, ocot a horúca voda.

Pracovný postup:
Rozkrájajte za 50 halierov cibule, primiešajte za 10 halierov octu a pridajte 1 liter horúcej vody. Všetko vlejte do lavóra a sadnite si do toho holou riťou. Získate dve teplé šunky, 2 vajcia na tvrdo, utopenca s cibuľou a kto má rád horčicu, môže si do toho aj ...

Dúfam, že táto malá morbídnosť neurazila jemnocit nikoho z vás. Prajem pekný deň plný lepších receptov ako je tento. :-))) jana

@zareaguj


Diskusia k článku

torticka
Ja už raz neviem, čo variť. Dúfam, že to bude mužovi chutiť. Ďakujem za recept. Ukladám do KK. Ha-ha-ha.
torticka
Ja už raz neviem, čo variť. Dúfam, že to bude mužovi chutiť. Ďakujem za recept. Ukladám do KK. Ha-ha-ha.
jokin
Už viem čo na večeru. Dúfam že to nebude moc bolieť keď sa niekto zakusne, super recept HA-HA-HA
aroooo
konečne niečo pre nás nezamestnaných, len mi chýba hlavná" surovina ", vodu,cibuľu a ocot mám,no bude dietnejšie bez vajec a utopenca...::::))))
sovka62
Máš pravdu, nič meniť netreba, dobré, lacné a rýchle.
zvoncek
nuž niet nad rozprávačov frkov, je to dobre, že humor sa nestráca
ani v tejto dobe, čo prichádza
kucharka100
Veľmi dobré, nasmiala som sa v tejto nočnej hodine....teda fakt. Zatiaľ je dobre, kým nás humor neopúšťa. Smiech je korením života.
abdul
Pridaj ešte zopár. Niekedy je to tu ako na anglickej svadbe. Nemastné, neslané .
evanaaa
Recept by bol aj dobrý, 3 v 1, ale to chystajú páni pre dámy, a naopak by nešlo? Niečo pre pánov od nás? Boli by šunky, aj žemlička, horčica tiež......no, ale bez vajec:))))
hubata
Cháááá ....@rea1 : dobre to vystihuje našu biedu, uťahovanie opaskov, zvyšovanie daní. Do vysokej politiky by malo ísť viacej žien, ale nie s univerzitou na Harwarde, ale ženičky z Dolnej Hornej: tie vedia ako šetriť! Na Harwarde sa naučia len teóriu, ktorá je ťažko použiteľná v praxi a preto sme tam kde sme. Ale keby tak dali kľúče od štátnej pokladnice @rea1 a mne tak je na Slovensku okamžite po kríze!!!
marianne69
:-DDD dobreee, @hubata toto je tiez mimo mojho chapania.Tento svet riadia ludia,ktori studovali ekonomie na najlepsich univerzitach sveta.Pozeram noviny:pat titulov pred menom, desat za menom vsetci mudri ako Salamunove r...e a svet odpustite mi prosim ten vyraz v takychto srackach...mne z toho vychadza len jedno,kazdy,kto pride ku korytu, nabali sa,rozflaka a rozkradne,co sa da,zabezpeci svoje generacie na dlhu dobu a svet ide dalej....uz akym smerom,je jedno....
rea1
@hubata , mam znamu, ktora je tak strasne vztahovacna, ze by ti hned odpovedala: ale ja nie som z hornej dolnej, ja som z bratislavy! :-))))) ale tie kluce by som brala, hned by bolo po krize. aspon v mojej domacnosti urcite, no nééé?
@marianne69 , hovori sa, ze strata imunity je strasna choroba. ale vraj jej ziskanie je este horsia! predsa kazdy, kto sa dostane ku korytu, musi zabezpecit najprv svoju rodinu, znamych a nimi privedenych hosti - a potom, jaj, ved po nas potopa. nad tym clovek nesmie vela rozmyslat, pukla by mu hlava. :-) podme si radsej kupit tu cibulu a ocet.
ocot. aha, idem vam napisat recept na slivky zavarane v octe. kto to pozna?
paeva
recept neplatí len na rok 2004, je stále aktuálny, len čo potom, ked sa minie utopenec?
rea1
@paeva , preboha, ved hadam sa nezoderie. lebo ak ano, tak su dve moznosti: obmedzit jedalny listok a utopence vyradit v presvedceni, ze aj tak su nezdrave alebo 2. obstarat si noveho utopenca. :-))
turistka
nuž podaktoré šunky by boli skvosty, len či by sa zmestili do lavóra
celeblith
hned som to musela doma prezentovat :))) a este sa to aj vyborne hodi do mojej diety :)))))
ked bude vyplata dame si cibulu na masti, alebo mrkvu na divoko :)))
rea1
@celeblith - a co, chutilo? chutilo? :-)) ja viem, dietne, usporne a take - slovenske.
moj otec si zvykol zelat "ťavie uši na cibuli". :-))
ilusa
perfektny recept aj s tou horcicou.



 



TOPlist