Súťaž:
Finále veľkej súťaže o kávovary

Varecha.sk, 29. októbra 2009     6 minút čítania

Aj posledný zo štyroch kávovarov NESCAFÉ Dolce Gusto Purple od Krups našiel svojho nového majiteľa.

Dobré kuchárske nápady používateľov Varecha.sk počas štyroch októbrových týždňov odmenila štyrmi exkluzívnym kávovarmi NESCAFÉ Dolce Gusto Purple od Krups. Stačilo sa zaregistrovať a pridať vlastný recept. Každý týždeň počas trvania súťaže redakcia Varechy vybrala jeden čitateľský recept, ktorý ju najviac zaujal, a odmenila ho jedným zo štyroch kávovarov v orientačnej hodnote 199,90 € / 6022,19 Sk. Výhra zahŕňala aj uvítací balíček s 10 nápojmi, dizajnovú šálku a originálny pohár - všetko, čo vidíte na obrázku:

Viac informácií o kávovare
Zmena od 4. kola súťaže: Okrem kávovaru sme do súťaže pridali aj tri knihy 100 receptov pre zdravie, čiže spolu sme udelili budú udelené 4 ceny. Kávovar ako hlavnú cenu pre najlepší recept a knihy pre ďalšie tri recepty bez určenia poradia.

Nečakajte, že v "100 receptoch pre zdravie" nájdete návody na prípravu lahôdok. Zato však dostanete zaujímavé a mimoriadne užitočné informácie o tom, ako sa vaša kuchyňa môže zmeniť na lekáreň. Kniha je totiž takou malou apatiekou. Lež namiesto piluliek, kvapiek a práškov lieči zelenina, ovocie či obilniny a huby. Zoradené v kategóriách stoja potraviny, ktoré možno prekvapia liečivými vlastnosťami. Napríklad obyčajný kel. Vedeli ste, že má protirakovinové účinky? Alebo že pór znižuje cholesterol? A mohli by sme pokračovať až do stovky. Toľko poživatín v knihe je.

Finálne výsledky súťaže:
  • 1. kolo: Zvíťazil recept Ovocná pochúťka od používateľky Oriestok.
    Redakčný "Zážitok" o výsledkoch 1. kola
  • 2. kolo: Zvíťazil recept Šašlik (Шашлык) od používateľa Jolkipalki.
    Redakčný "Zážitok" o výsledkoch 2. kola
  • 3. kolo: Zvíťazil recept Chilli con carne arabico od používateľa Zemo.
    Redakčný "Zážitok" o výsledkoch 3. kola
  • 4. kolo: Zvíťazil recept Baklažány na parmský spôsob, alebo jednoducho Parmigiana od používateľky Dora.
    Knihu "100 receptov pre zdravie" získavajú Leonarda Hutterová, Martin; Eva Šantová, Košice a Antónia Holoubková, Dubnica nad Váhom; za recepty, ktoré poslali do redakcie poštou (budú uverejnené v piatkovej receptovej prílohe Pravdy 30. októbra).
    Redakčný "Zážitok" o výsledkoch 4. kola
  • Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami! Súťaž "Pridaj recept a vyhraj" pokračuje! O čo sa hrá v najbližšom týždni? Pravidlá súťaže o kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto Purple
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 1. 10. 2009 o 12:00 a končí vo štvrtok 29. 10. 2009 o 12:00. Je rozdelená do štyroch kôl, vždy od štvrtka 12:00 do nasledujúceho štvrtka 12:00. V každom kole súťaže bude udelená jedna výhra - kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Purple + uvítací balíček.
  • Podmienkou účasti je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže.
  • Po ukončení každého súťažného kola redakcia Varecha.sk vyberie podľa vlastného uváženia jeden vyhrávajúci recept z tých, ktoré zaregistrovaní používatelia pridali počas trvania súťaže. Kritériá na výber víťazného receptu sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varecha.sk vyhlási víťazný recept na tejto stránke do 4 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Nezáleží na tom, kedy v priebehu súťaže bol recept na Varecha.sk pridaný. Porota v každom kole vyberá zo všetkých pridaných receptov vrátane tých z predchádzajúcich kôl, no rovnaký recept nemôže vyhrať viac ako jedno kolo. Rovnaký autor môže vyhrať vo viacerých kolách, avšak s rôznymi receptami. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Odovzdanie výhry je podmienené poskytnutím kontaktných údajov a zastihnuteľnosťou výhercu. V prípade nemožnosti odovzdania výhry do 31. 12. 2009 výhra prepadá v prospech organizátora. Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži. Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník - v takom prípade výhra prechádza na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    nadranka6
    Už sa teším ako vyhrám Kávovar,na ktorý chodím nakúkať k nám do obchodu už pol roka a veľmi po ňom túžim!!!
    fanynka83
    joj tak to aj ja...pridala som aj recepty uz ale este asi nejake pridam,pretoze ten kavovar je naprosto uzasny tak sa musim snazit asi viacej aby som ho vyhrala... :( inak vyhercom samozrejme gratulujem....
    58vlasta
    Skutočne vyzerá ten kávovar exkluzívne, to by chutila kávička. Škoda, že nemám foťák na fotky receptov, tým sa znižuje moja šanca. Ale všetko je vo hviezdach a možno aj motyka vystrelí, alebo budú padať fúriky z neba...
    macenka999
    tiež by som sa tešila, keby som mala tak skvelý kávovar. Ale ktovie...možno že sa na mňa sa usmeje šťastie.
    aja1
    Mňa viac oslovila tá kniha,ja som kávový barabar,ja radšej klasickú zalievanú,ale dolce gusto už dlhšie obzerajú moje deti.
    dora
    Fíííha, tak ďakujem, veľmi ma výhra potešila! Len je asi zle nastavený link. Po kliknutí na parmigianu sa objavi chili con carne z predchádzajúceho kola...
    Ďakujem :-)
    macenka999
    Gratulujem Dore k výhre. Ja som tiež mala tento recept medzi svojimi receptami, len s malými obmenami a nevyhral. No tak čo už. Myslím ale, že fotka nieje originál k tomuto receptu, pretože to vyzerá troška inak.
    dora
    Ďakujem Macke za gratuláciu. Váš recept som už predtým videla, ale nikdy som v Taliansku nepočula, že by sa ešte baklažán obaľoval v múke a vajíčku, no v každom prípade určite originál recept aj Váš.
    Neviem, čo si mám myslieť o tom komentári na foto, poviem len toľko, že som ju robila ja sama, ako všetky fotky mojich receptov a to, čo na foto vidíte je naozaj mojimi rukami pripravená parmigiana, či už tomu niekto verí alebo nie...
    marta2
    Ja som na tejto strránke nováčik. Nevadí, že som nevyhrala, možno nabudúce. Kávu mám rada, tak to budem skúšať znova. Tým čo vyhrali gratulujem.
    tetuska
    gratulujem všetkým k výhre, je to krásna cena, @marta2 dúfaj, ja som si želala a podarilo sa...




     



    TOPlist