Foto: oriestok
Tohto dezertu u nás nikdy nie je dosť!
6
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tento dezert sa pripravuje "dole hlavou". Do formy najskôr nalejeme želé (ktoré si pripravíme podľa návodu). Ešte pred jeho úplným stuhnutím do neho naukladáme ovocie a necháme stuhnúť. Vyšľaháme šľahačku s vanilkovým cukrom a stužovačom. Primiešame do nej jemný tvaroh. Zmes opatrne nanesieme na ovocné želé.
- 2
Navrch poukladáme piškóty alebo korpus (z ktorého vyrežeme stred). Dáme do druhého dňa vychladiť do chladničky. Potom dezert opatrne prevrátime a vyklopíme z formy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu