Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj kanvice Brita!

Varecha.sk, 24. júna 2010     7 minút čítania

VYHODNOTENIE súťaže o filtrovacie kanvice Brita. [Aktualizácia 1.7.2010]

Filtrovacie kanvice Brita získavajú tieto recepty:

Zemiaky s oštiepkom od používateľa monzet
Chuťovky z hniezda od používateľa jody
Brokovnica so syrom od používateľa alextv
Tofu lečo s olivami od používateľa martina34
Zeleninové lievance s thai curry omáčkou od používateľa stefanm


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.


Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 1. júla 2010 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú kanvice na filtrovanie vody Brita.

Napriek tomu, že voda v domácnosti alebo na pracovisku je zdravotne nezávadná a je vhodná na pitie, môže obsahovať látky, ktoré ovplyvňujú jej chuť a zápach. Na ich odstránenie sa používajú špeciálne filtre. Značka Brita ponúka na filtrovanie vody 7 druhov kanvíc s objemom 2,4 až 3,5 litra, pričom niektoré sú určené i na uloženie do dvier chladničiek, na kuchynskú linku, či na pracovný stôl. Ide o to, aby sme namiesto napúšťania vody priamo do pohára alebo nádoby na varenie najprv napustili vodu z kohútika do filtračnej kanvice. Po 3 až 5 minútach sa voda vďaka filtrom Brita stáva chutnejšou a zdravšou. Čaj a káva z nej majú lepšiu chuť a arómu. Aj jedlá pripravené s prefiltrovanou vodou sú oveľa chutnejšie. Platí to aj pri varení polievok alebo rôznych špecialít zo zeleniny. Filtre Brita totiž znižujú obsah chlóru, organických nečistôt, ťažkých kovov, ako aj niektorých pesticídov. Pri použití filtrovanej vody sa zbavíme aj problému s usadzovaním vodného kameňa v rýchlovarných kanviciach. V mnohých domácnostiach začali uprednostňovať takto filtrovanú vodu aj pred nakupovaním stolových vôd v plastových fľašiach. Filtre ku kanviciam Brita je možné kúpiť vo všetkých dostupných nákupných centrách. Bližšie informácie nájdete na www.brita.sk.

Výsledky súťaže z minulého týždňa o knihy Káva, putování za tajemstvím kávových specialit:

Zvíťazili tieto recepty:

Špenátovo-mrkvové lasagne od používateľa zuzu1986
Citrónová torta od používateľa ingrid808
Moja držková polievka od používateľa js9mxd
Pudingový koláč s ovocím od používateľa angelheart
Zákusok Oblížprst od používateľa tankaa


Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami!

Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 24. júna o 12:00 a končí nasledujúci štvrtok 1. júla o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • <

    Diskusia k článku

    3342_1272910489 - profilový obrázok
    jo
    jo
    Pripájam sa ku gratulantom.
    zuzu1986
    juj ďakujem aj ja krásne, a tiež blahoželám ostatným :-))
    sjuz
    všetkým zo srdca blahoželám:)!
    tinca
    aj ja sa pripájam k blahoželaniu .-)
    stefanm
    ...mal som poruchu na PC.Až teraz som sa dostal k "Vareche" a hneď také potešenie z výhry.Ďakujem za "ocenenie" , za priania a tiež blahoželám ostatným výhercom....Idem si "filtrovať" filtrovanú chlórovanú vodu.
    monzet
    Jééééj,aj ja som vyhrala!Neuveriteľne sa teším....A ďakujem!
    jody
    Teším sa ako malé decko. :-)




     



    TOPlist